Precēties jaunam? Kas tev būtu jāzina?

Tu domā, ka tas neilgs mūžīgi. Un dažkārt tā patiešām nav taisnība. Vecums nav brieduma pazīme un jaunība uzreiz nenozīmē šķiršanos. 

Tai obligāti nav bijis jābūt tava plāna sastāvdaļai. Daži cilvēki savu dvēseles radinieku satiek 17 gadu vecumā, bet daži – 70 gadu vecumā. Tu nevari zināt, kad tas notiek, un tas, ka tas notiek, esot pavisam jauniem, nav nekāds rādītājs.

Jaunais statuss nenozīmē, ka dzīve nebūs perfekta. Draugi noteikti domās, ka tavai dzīvei nu ir beigas. Tomēr tas būs atkarīgs tikai no jums abiem – pilnveidojiet savu dzīvi, ikdienu padariet interesantāku, lai nesāktu viens otram apnikt.

Tu būsi uztraucies. Kāzu plānošana jaunā vecumā, kad nav bijusi nekāda pieredze tajā, ir apgrūtinoša – tas ir daudz grūtāk, nekā tu iedomājies. Tāpat būs uztraukums par pašām kāzām, bet tevī nedrīkst būt nekādu šaubu – tev ir skaidri jāzina, ko tu vēlies.

Saproti, kā tev vairs nekā nebūs. Vienas nakts sakari, trakulīgas ballītes, pēc kurām neko neatceries – tas tev ir jāaizmirst. Un, ja tev tas nesagādā nekādu vilšanos, tad viss ir kārtībā!

Vecāku sapratne. Bieži vien vecāki atbalsta savus bērnus šādā lēmumā, bet daži to var uzskatīt par pāragru skriešanu uz priekšu. Tomēr -ticiet mums, viss būs daudz labāk, ja jūsu vecāki to atbalstīs. 

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment