Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 2. daļa (11.-20.datums)

Numerologi apstiprina, ka cilvēka dzimšanas datums ietekmē viņa dzīvi un likteni tāpat, kā viņa vārds vai apkārtējā vide. Zinot savas stiprās un vājās puses, jūs varēsiet veiskmīgi nokārtot un saplānot savu dzīvi, lai sasniegtu pēc iespējas augstākas virsotnes.

Ko tad īsti sevī slēpj jūsu dzimšanas datums?

11.datums – Žēlsirdīgie

Jūtīgi un taktiski cilvēki. Viņi rūpīgi izvērtē katru savu vārdu, tādēļ nekad lieki nelīdīs virsū citiem ar savu viedokli vai uzskatiem. Jau kopš bērnības viņi dodas pa žēlsirdības ceļu un ir tendēti attīstīt sevi iekšēji. Garīgās vērtības viņiem ir daudz svarīgākas par materiālajām. Tie, kas dzimuši šajā datumā, ir apveltīti ar ļoti spēcīgu intuīciju, kas ir teju pielīdzināma ekstrasensorām spējām. Bieži velta savu dzīvi, kalpojot citiem, kā arī lieliski spēj sevi realizēt medicīnā.

12.datums – Revolucionāri

12 mēneš, 12 apustuļi, 12 stundu dalījuma ideaļas – šim skaitlim piemīt sakrāla nozīme. Šis skaitlis apdāvina tās īpašnieku ar neaptveramu gribasspēku un enerģiju. Šie cilvēki ir gudri, strādāt griboši, turklāt spēj izmainīt pasauli. Tie, kas dzimuši 12. datumā, ir ļoti labi organizatori: viņi lieliski spēj sevi pārvaldīt, ir ļoti komunikabli, ambiciozi un ar lielu iniciatīvu.

13.datums – Mūžīgie meklētāji

Skaitlis 13 dāvā cilvēkam nemitīgu tieksmi pēc ideāla un vēlmi mainīties. Šiem cilvēkiem piemīt ass prāts, visu vienmēr paķer vēl skrējienā, taču tas nenozīmē, ka viņu pieņemtie lēmumi vai darbības ir strebtas karstas. Ja viņi tiek pakļauti rutīnai, tad ar laiku sāks ieslīgt depresijā. Dvēseles mieram šiem cilvēkiem ir nepieciešamas ilsgtošas un spēcīgas attiecības.

14.datums – Brīvību mīlošie

Šajā datumā dzimušie cilvēki ir apveltīti ar eksperimentētāja prātu un gribasspēku. Viņi ir ļoti atbildīgi un zinātkāri, viņiem vienmēr prātā ir pāris labas idejas. Viņiem ir dzīvniekiem piemītošs magnētisms un nebeidzams seksuālais potenciāls. Turklāt viņi spēj sasniegt ļoti labus karjeras rezultātus. Šajā datumā dzimušie ir brīvie putni. Viņi var šķist nopietni un praktiski, taču bez nekādām problēmām atbrīvosies no tiem, kas sagādā viņiem dzīvē problēmas. Vispār nespēj sevi kontrolēt dusmu uzplūdumu brīžos, bet pēc tam viņi par to ļoti nožēlo.

15.datums – Izgudrotāji

Apburošas personības ar milzīgu radošo potenciālu. Prot nostādīt pareizos mērķus un sasniegt karjeras virsotnes. Viņiem piemīt koša individualitāte, viņos kvēlo neapmierināma zinātkāre. Neskaitot to visu, viņi ļoti asi uzņem kritiku un ir ļoti viegli ievainojami ar vārdiem. Reizēm izjūt iekšējās disciplīnas trūkumus, kā arī viņiem pietrūkst pacietības atrisināt grūtus uzdevumus.

16.datums – Analītiķi

Šī skaitļa vibrācijas sniedz cilvēkam viedu prātu un vēlmi pētīt un novērot. Šie cilvēki ir dāsni, ar augstu atbildības sajūtu un neatkarīgi. Bieži paļaujas uz savu intuīciju un nekad nekļūdas. Kolektīvā kļūst par neaizvietojamiem darbiniekiem. Ļoti bieži dzīvo ārkārtīgi tuvos kontaktos ar savu ģimeni. Ar gadiem šajā datumā dzimušie kļūst aizvien noslēgtāki, ieturētāki, daudz mazāk komunicē ar apkārtējiem. Viņiem nav raksturīga virspusīga daba, nevēlas tērēt laiku tukšām runām.

17.datums – Filozofi

Tie, kas dzimuši šajā datumā, visu dzīvi meklē patiesību un dzīves īsto jēgu. Ārēji viņi var izskatīties ļoti spēcīgi, taču dvēselē viņi ir ļoti trausli un viegli ievainojami. Ikdienas dzīvē ļoti bieži paļaujas uz savu intuīciju – vai tās būtu attiecības, hobiji, varbūt pat jauna darba meklējumi. Taču atteikums un kritika uz viņiem iedarbojas ļoti nomācoši.

18.datums – Aristokrāti

Šis skaitlis apvelta cilvēkus ar lielām ambīcijām un spilgtu harizmu. Šie cilvēki ir īstas kara mašīnas, kas ir gatavi līdz pēdējam pastāvēt par savām ambīcijām un uzskatiem. Kā likums – viņi ir ļoti veiksmīgi savā karjerā un finansiālajā neatkarībā. Viņiem patīk skaisti dzīvot, tādēļ lielu daļu laika velta savam ārējam izskatam un veselībai. Ļoti uzmanīgi un visu līdz pēdējam aprēķina un pārdomā. Attiecībās visaugstāk vērtē savstarpējo cieņu.

19.datums – Stabilie

Tie, kas dzimuši šajā datumā, ļoti bieži ir konservatīvi līdz pat pēdējai sava ķermeņa šūnai. Viņu vidū sastopami ir arī novatori. Tie ir izlēmīgi, praktiski un enerģiski cilvēki, kas sniedz priekšroku stabilitātei gan personīgajā, gan darba dzīvē. Augstu vērtē materiālo labklājību. Ir tendēti panākt to, ka apkārtējie uzskatītu viņus par izņēmumiem. Viņi var būt rūpīgi un citiem ļoti vilinoši. Kad iemīlējušies, ārkārtīgi rūpējas par savu partneri un ir ļoti iejūtīgi.

20.datums – Oratori

Atvērti, kompānijas gariņi, ļoti viegli spēj iepazīties ar jauniem cilvēkiem, aktīvi piedalās visdažādākajos pasākumos. Lieliski oratori un ļoti uzticami draugi, neaizvietojami komandas spēlētāji. Vienmēr gatavi doties palīgā un atdot savu pēdējo kreklu, lai otram cilvēkam būtu labi. Viņiem pavisam viegli izdodas realizēt visas savas ieceres, taču viņi reti kad patiešām ciena un novērtē to, kas viņiem ir, tādēļ viņi ir tendēti sūdzēties par dzīvi.

Lai lasītu par datumiem 1.-10., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 1. daļa (1.-10.datums)

Lai lasītu par datumiem 21.-31., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 3. daļa (21.-31.datums)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment