Psihs draugs aplej draudzeni ar degvielu un aizdedzina: kā var būt tik ļauni cilvēki?!

3b6ab18800000578-4038146-fire_starter_michael_slager_41_on_monday_pleaded_no_contest_to_a-a-1_1481878100092

„Es nespēju pat iedomāties, ka kāds cilvēks spēj būt tik ļauns. Viņš vienkārši tur stāvēja un noskatījās,” Malinovska paskaidro žurnālistiem.

Slegers turējās pie liecības, ka netīšām aizdedzinājis Malinovski, kad vēlējies aizkūpināt cigareti. Viņa advokāts skaidroja, ka Slegers arī guvis apdegumus, cenšoties nodzēst liesmas.

Tiesā Slegera tēvs, Herolds, skaidroja: „Viņš mīl Džūdiju.”

3b6aa96b00000578-4038146-his_story_slager_41_has_maintained_all_along_that_he_set_his_gir-a-5_1481878100097

Par spīti tam, tiesnese Džūdija Linča noraidīja aizstāvāmā piedāvāto notikumu versiju, notiesāšanas laikā sakot: „Man nav, ko teikt tādam cilvēkam kā jūs, Slegera kungs. Jūs laikam esat viens no tiem cilvēkiem, kuram nav dvēseles.”

Dedzināšanas rezultātā divu bērnu māte cieta no ceturtās un piektās pakāpes apdegumiem, kuri skāra vairāk par 80% viņas ķermeņa. Ārstiem nācās amputēt divus Džūdijas pirkstus, bet ausis vienkārši izkusa no liesmu stipruma.

Pēc pusotra slimnīcā pavadīta gada, Malinovska vēl joprojām nespēj pastāvīgi elpot, staigāt, sieviete var tikai čukstēt, jo uguns neatgriezeniski bojājusi viņas traheju.

3b6ab06f00000578-4038146-dire_prognosis_malinowski_and_her_mother_said_her_doctors_warned-a-9_1481878100130

Malinovskas muguru un sēžas daļu klāj milzīgas, atklātas rētas. Diemžēl ādas transplantācija nav iespējama tādēļ, ka elpošanas problēmu dēļ Malinovska nespēj gulēt uz vēdera.

Lasi arī: 20 šokējoši un tumši noslēpumi, ko precēti cilvēki slēpj no dzīvesbiedriem. Neiedomājami!

Malinovska no savas gultas skaidro žurnālistiem, ka neviena dzīve būtne nav pelnījusi pārciest tik lielas sāpes.

Viņa ir pārliecināta, ka Slegeram piepriestais sods nav adekvāts, tomēr tas mainīsies tikai tad, ja Malinovska ies bojā no uzbrukuma rezultātā gūtajiem ievainojumiem.

„Viņš tika cauri sveikā,” viņa piemetina.

Lai arī ārsti ir brīdinājuši, ka Malinovska neizdzīvos, viņa turpina sniegt ieguldījumu sabiedrībā, vēstot par vardarbību un vēršanos pēc palīdzības, pirms ir par vēlu.

dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara.
    Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Kas īpašs – līdz gada beigām ir spēkā īpašais piedāvājums – pērc biļetes (skaits nav ierobežots), biļešu pārdevējs no savas puses tev uzdāvinās otrtikdaudz.
    Veiksmi!
    Starp citu – šīsnedēļas izlozes laimestu savā kontā saņemsi jau ne vēlāk kā nākošā gada pirmajās darba dienās. Tieši laikā, kad svētki ar viesībām, ballēm un dāvināšanām ir krietni patukšojušas maciņu un kontu, vai ne?

Leave a Comment