Puisis iztērē 50 tūkstošus, lai izskatītos kā “bezdzimuma citplanētietis.” Rezultāts ir šokējošs..

Jaunais grima mākslinieks atklāj, ka pirmās plastiskās operācijas veica jau 17 gadu vecumā. Tajā laikā viņam veica botulīna injekcijas lūpās. Viņš skaidro:

“Es vēlējos būt bez dzimuma. Kopš 17 gadu vecuma esmu apmeklējis neskaitāmus ārstus, bet bez panākumiem.”

Sava neparastā izskata dēļ viņš ir saņēmis vairākus piedāvājumus kļūt par modeli.

Vinnijs nav atteicies no sava sapņa kļūt par citplanētieti. 19 gadu vecumā viņam veica deguna plastisko operāciju. No tā brīža viņš vairs nespēja apstāties.

Savas apsēstības ar plastiskajā operācijām dēļ, viņš ir bijis viesis dažādos realitātes šovos. Tur divi plastiskie ķirurgi izlaboja iepriekšējās operācijās pieļautās kļūdas.

Lasi arī: Šīs plastiskās operācijas ir jāredz, lai noticētu, ka tās ir īstas; #5 neprāts!

Puisis arī ir izteicis vēlmi, lai viņam tiku noņemtas viņa ģenitālijas.

“Es nevēlos, lai cilvēki domātu, ka vēlos kļūt par sievieti. Es varētu dzīvot bez reproduktīvajiem orgāniem, tāpēc nesaprotu, kāpēc man vajadzētu locekli vai vagīnu.”

Lai gan viņš vēl nav sasniedzis savu ideālo bezdzimuma citplanētieša izskatu, Vinnijs ir laimīgs ar savām lielajām, melnajām kontaktlēcām un mākslīgajiem nagiem. Protams, neiztikt bez krāšņa matu sakārtojuma. Lai gan viņa draugi ir izteikuši viedokli, ka viņam būtu jāpārtrauc veikt plastiskās operācijas, Vinnijs viņos netaisās klausīties. Viņš ir nolēmies sasniegt savu sapņu izskatu!

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment