Puisis satiekoties nodara meitenei ko briesmīgu, jo viņa dzīvē izrādās daudz neglītāka nekā internetā (+foto)

Daudziem ir gadījies satikt kādu cilvēku no Tinder, kurš nav tik patīkams, kā šķitis onlainā. Parasti labākais, ko var darīt, ir izdzert vienu dzērienu, izdomāt kādu attaisnojumu un tad doties prom.

Tomēr vienam vīrietim no Ķīnas vilšanās bija tik smaga, ka viņš vienkārši nespēja to panest. Huangs Mao kādu laiku čatoja ar Ziaodžinu Tuanu vietnē WeChat, pirms kļuva tik apsēsts ar meiteni, ka iztērēja 7000 eiro aviobiļetēs, lai varētu nokļūt līdz pilsētai, kur viņa dzīvo.

sefefve

Savas gaidītās “dievietes” vietā viņš satika sievieti ar “resnu seju un pumpām”, tāpēc iesita viņai pa seju un vēl paspārdīja, kamēr viņa atradās uz grīdas.

efnejfn

Huangs sacīja:

“Es precīzi zināju, kā viņa izskatās attēlā, jo tas bija iegravēts manā atmiņā. Tāpēc, kad šī sieviete atnāca un apsēdās man blakus, es biju pilnīgā šokā. Šai sievietei bija resnāka seja un akne, pilnīgi ne tā kā, kā sievietei attēlā.”

Huanga draugs Konhs Ho piemetināja:

“Viņš bija ļoti priecīgi satraukts par ceļojumu pie meitenes, un kad es teicu, ka tas šķiet ļoti dārgi, viņš atbildēja, ka mīlestībai nav cenas. Viņš visu laiku rādīja man viņas attēlu un sauca viņu par savu Dievieti.”

Ziaodžina nolēmusi nesūdzēties policijai par saviem ievainojumiem. Tas varētu būt pārsteidzoši, bet varbūt meitene saprata, ka manipulēt ar cilvēkiem internetā nav gudri darīts.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vita</cite>

    Vai kads,kas mak cilveku novertet ari pec ieksejas butibas nejau tikai no arejas?cilvekam var but laba sirds nejau tas,kad tikai neglita seja vai parak resns vai parak tievs ka skelet,kad vejs uzpus ta aizpis?!

    • <cite class="fn">mareks</cite>

      Ja viņai būtu laba sirds un būtu patiesa, parādītu sevi fotogrāfijās tādu, kā IR

Leave a Comment