Randiņu padomi ĪSIEM vīriešiem

Lielākā daļa sieviešu apgalvo, ka viņām patīk par sevi garāki vīrieši, lai viņas var sajusties mazākas, aizsargātas un, lai varētu uzvilkt augstpapēžu apavus, tik un tā esot īsāka. Tas tā ir izveidojies evolūcijas rezultātā.

Ģērbies atbilstoši savam augumam

Nevelc apģērbu, kas padara tevi vēl mazāku un smalkāku nekā tu esi patiesībā. Pirmais ko tu vari darīt ir mazliet saīsini sava krekla piedurknes vai vienkārši atloki tās. Arī biksēm uztaisi atlokus. Tas ir nepieciešams tāpēc, lai ap rokas locītavām un potītēm nebūtu lieka auduma, kas tur sakrājas un pievērš papildus uzmanību.

Neļauj garumam ietekmēt Tavu personību

Pašpārliecinātība ir visa veiksmes atslēga gan dzīvē, gan attiecībās, gan darbā. Sievietei tu patiksi tavas personības dēļ, nevis tādēļ, ka tev ir pāris centimetrus garākas kājas. Izcel savas labās puses, pastāsti par savām aizraušanām un hobijiem. Ja viņa nespēj saskatīt tevī neko vairāk par īsāku cilvēku, tad tev nav vērts tērēt savu laiku ar tādu sievieti.

Neizmanto papildus līdzekļus

Mūsdienās ir radīta arī vīriešu augstpapēžu industrija, kas ļauj tev kļūt garākam par pāris centimetriem vienā acu mirklī. Tomēr, neaizraujies ar šādu domu, jo dāmas vēl noteikti nav pieradušas pie tā, ka vīrietis varētu būt ievērojami īsāks, kad viņš novelk savas kurpes. Tas ir kārdinošs variants, kļūt garākam ar tik vieglu un ātru paņēmienu, bet tas noteikti ir īslaicīgs risinājums.

Ļauj runāt savai ķermeņa valodai

Šajā ziņā īsam vīrietim pat ir priekšrocība, kad tu atrodies pretī sievietei, ar seju pret seju- viņa jūtas drošāk un komfortablāk, ja viņa var vieglāk skatīties tavās acīs. Ja sieviete ir daudz īsāka par vīrieti un iepazīšanās sākumā viņai ir jālūkojas tavās acīs, atgāžot galvu atpakaļ. Tas viņai neliek justies ērti ne fiziski, ne garīgi. Viņa var sajusties mazliet iebiedēta un nedroša.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment