Randiņu padomi kautrīgajiem – tagad vari justies pārliecinātāks!

Esi vīrietis ar plānu! Uzņemies galveno lomu randiņa plānošanā. No sākuma līdz pašam galam – kā un ko jūs darīsiet. Randiņu noteikti izjauks frāze: “Es nezinu…ko tu gribi darīt?” Vīrietim vienkārši ir jāuzņemas atbildība (atskaitot, ja sieviete ir bijusi tā, kura tevi uz randiņu ir uzaicinājusi – bet arī tad vajadzētu izdomāt savu plānu B). Ja nevarēsiet vienoties par to, ko dariet, jums abiem tas liksies kaitinoši, un uz nākamo randiņu varēsi nemaz necerēt!

Izvairies no “vakariņas un kino”! Vakariņas, pēc kurām seko kino, ir pārāk prasts veids, kā pavadīt kopā laiku. It īpaši, ja vēl neesat pazīstami, un tas, piemēram, ir pirmais randiņš. Viņai šķitīs, ka tev nav nekādas iztēles. Pārsteidz savu sirdsāķīti ar to, ka tev padomā ir pavisam kas cits.

Pārstāj garlaicīgās sarunas! Kautrīgajiem vīriešiem ir raksturīgi tas, ka viņi īsti nespēj uzsākt interesantas sarunas – dažkārt pat nerunā vispār, bet tas sievieti noteikti neaizķers. Ja tev ir kādas konkrētas tēmas, par kurām tu vienmēr runā, izvairies uz tām ieciklēties pārāk ilgi – ir jāzina, kad apstāties, jo,ja tu nodarbojies ar, piemēram, futbolu, viņai neinteresēs pilnīgi visi iespējamie noteikumi. Labākais veids ir iepriekš izdomāt, par ko interesantu jūs varētu parunāt – pajautā padomu arī draugiem!

Esi pieklājīgs! Ja būsi manāmi pieklājīgs, tas stāvēs pāri jebkurai mazliet neērtajai situācijai. Tev ir jāzina, kā pasniegt sevi – dari to pieklājīgi un mierīgi. Iemācies iepriekš etiķetes noteikumus, un tava radiņa biedrene būs patīkami pārsteigta!

Piefiksē signālus! Ja tev īpaši nepadodas socializēšanās ar cilvēkiem, iespējams, ka tev arī sagādā grūtības pamanīt to, ko cilvēks domā. Tomēr pozitīvā ziņa ir tāda, ka to var iemācīties. Randiņā ir jāpiefiksē divu veidu signāli: labie un sliktie. Labie signāli liecina, ka viņa tevī ir ieinteresēta un, iespējams, vēlas arī otro randiņu. Sliktie signāli liecina, ka viņa ir garlaikota, jūtas neērti, apkaunota..patiesībā jebkas, kā tu nevēlētos, lai viņa jūtas randiņa laikā. Palaist garām labo signālu nav pārāk liela problēma, bet sliktos tomēr vajadzētu pamanīt – ja viņa izvairās no atbildēm uz jautājumiem vai arī atbild ar ļoti garu iepauzēšanu, vai arī sniedz muļķīgas atbildes, tie ir signāli, ka viņa tevī nav ieinteresēta.

Avots: www.tsbmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem.

Leave a Comment