Rīts pēc seksa: kā pareizi uzvesties

Ja tu taisies turpināt attiecības ar šo sievieti, tad rīts – tas ir tilts starp jūsu nakts kaisli un nākotnes tikšanām. Un pat ja tu saproti, ka tā ir tikai viena nakts – nedrīkst izrādīt savas sliktākās puses. 
Nesteidzies
Nevajadzētu steigšus lekt ārā no gultas un apģērbties, tiklīdz pamodies. Pat ja tas ir jūsu pirmais un pēdējais randiņš, ievēro elementārākos etiķetes nosacījumus. Citādi izskatīsies muļķīgi un smieklīgi. 
Neuzvedies tā, kā pie sevis mājās
Tas, ka viņa atļāva tev palikt pie viņas pa nakti, nenozīmē, ka tu vari “iztukšot” viņas ledusskapi. Turi sevi rokās un atļauj viņai pakomandēt. 
Neignorē higiēnu 
Esi gatavs rīta seksam, vismaz apskāvieniem. Tas nenozīmē, ka tev ir nepieciešams visur līdzi nēsāt zobu birsti. Bet nu elpas atsvaidzinošos līdzekļi Tev gan noderēs… 
Komentē savus nākotnes iecerētos plānus
Taisies turpināt attiecības? Apliecini to ar apskāvieniem un skūpstiem pirms aiziešanas. Ja tā ir jūsu pēdējā tikšanās – tad uzvedies kā vīrietis: nevajadzētu skatīties uz viņu ar nožēlu vai arī skaidrot viņai, kas tieši Tev nepatika. Nedaudz asuma un vēsuma no rīta nepatraucēs, lai viņa saprastu, ka attiecību turpinājums nav iespējams. 
Avots: man-port.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment