Šai sieviete bija “attiecības” ar delfīnu; Viņa beidzot runā PAR TO!

Sieviete, kurai bijis sekss ar delfīnu, zinātniska eksperimenta ietvaros, pirmo reizi piekritusi pastāstīt par notikušo.

1960-tajos gados, dzīvnieku pētniece, Margareta Hova Loveta, bija daļa no Nasa finansēta eksperimenta, kas norisinājās ASV piederošajās Virdžīnu salās, lai mācītu inteliģentiem jūras dzīvniekiem saziņu angļu valodā.

1963. gadā viņa palīdzēja māju pārvērst par delfināriju, kuru appludinot ar ūdeni, kas ir dziļumā līdz ceļiem, zinātnieki atrodoties mājās varēja pētīt delfīnus.

Tur viņa satika Pēteri – pieaugušu delfīnu, kas seksuāli nobrieda.

Abiem satuvinoties, viņu attiecības kļuva fiziskas.

Margareta pastāstīja: “Pēterim patika būt.. ar mani. Viņš berzējās pie maniem ceļiem, pēdām un rokām un es to atļāvu.”

delfīnu mīla2

“Man nebija neērti, ja vien tas nebija pārāk rupji. Sākumā es viņu ievedu liftā un teicu, lai viņš dodas paspēlēties ar meitenēm.”

Margareta pastāstīja, ka sekss ar delfīnu drīz kļuva par daļu no viņas pētījumiem, mēģinot iemācīt viņam angļu valodu.

Viņa piemetināja: “Tas bija sekss no viņa puses – no manas puses tas nebija sekss, iespējams, ka tas bija tikai jutekliski uztverts piedzīvojums.”

“Es biju tur, lai iepazītu Pēteri, un tā bija viena daļa no Pētera.”

Eksperiments dekādes beigās beidzās traģiski, un gadiem ilgi tika stāstīts, ka delfīni tika baroti ar narkotikām un, papildus, izplatījās informācija par Margaretas seksuālajām attiecībām ar delfīnu.

Margareta pastāstīja: “Es esmu saņēmusi kaudzi vēstuļu no cilvēkiem, kas vēlas mani intervēt, bet uz nevienu no tām es neesmu atbildējusi.”

Šī gada 11. jūnijā, iznākusi BBC dokumentālā filma “Meitene, kas runāja ar delfīniem”, kas rādīta Šeffīldas dokumentālo filmu festivālā.

Pārsteidzoši, bet šī nav pirmā reize, kad cilvēkam ir seksuālas attiecības ar delfīnu. Malkolmam Brenneram bija 6 mēnešus ilgas seksuālas attiecības ar delfīnu Dolliju, Floridas atrakciju parkā, 1971. gadā.

Viņš pastāstījis, ka delfīns pats piepeldējis viņam klāt, kas viņš ar to atradies baseinā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Suņiem arī ļoti bieži ir seksuālas attiecības ar cilvēkiem. Maziem sunīšiem parasti ar cilvēka kāju, lielākiem suņiem izdodas arī dažādi citi varianti, i-netā bieži ir šādi video ielikti.

Leave a Comment