Saspiediet vienu no 6 auss punktiem ar knaģi uz 20 sekundēm un būsiet pārsteigts par iegūto rezultātu!

Auss ļipiņa

Saspiežot šo punktu, jūs varat samazināt vai pilnīgi atbrīvoties no galvassāpēm, kā arī uzlabot jūsu sirdsdarbību. Ir zināms, ka auss ļipiņa ir tieši saistīta ar galvu.

Virs auss ļipiņas

Ja novērojat sāpes vai diskomfortu vēderā, varat mēģināt saspiest vietu tieši virs auss ļipiņas. Ķīnieši ļoti labi zina, ka tā ir saistīta ar mūsu gremošanas traktu. Jūs varat ar knaģi veikt pulsējošu spiedienu uz šī punkta profilakses nolūkos.

Vidējā auss daļa

Tur vienlaikus ir divi punkti. Tas, kas atrodas tieši zem auss vidus, ir tieši saistīts ar aizdeguni. Saspiežot to, Jums būs vērojama atbrīvošanās no deguna aizlikuma un iekaisuša kakla. Ir vērts to atcerēties, ja jūs nevarat aizmigt, piedzīvojot diskomfortu šajās zonās. Sspiežot punktu tieši virs auss palīdzēs atvieglot locītavu sāpes.

Auss izliekums

Ja piedzīvojat dīvainas sajūtas, neizskaidrojamu diskomfortu visā organismā, kad šķiet, ka sāp visur un uzreiz, vienkārši saspiediet šo auss punktu. Pēc kāda brīža jūs noteikti izjutīsiet atvieglojumu, jo šī auss daļa ir saistīta ar katru cilvēka ķermeņa orgānu.

Auss augšējā daļa

Ir pierādīts, ka auss augšējā daļa ir tieši saistīta ar pleciem un muguru. Ja jūs saspiežat šo punktu vismaz vienu minūti, vienu reizi dienā, jūs varat panākt spriedzes samazināšanos šajās ķermeņa daļās. Nav grūti uzminēt, ka šāds padoms būtu jāizmanto cilvēkiem, kuriem ir mazkustīgs dzīvesveids un kuriem ir sēdošs darbs.

Lasi vēl: Ārsti skaidro, kāpēc NEVAJAG tīrīt ausis ar vates kociņiem

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment