Saspringta situācija pie lielveikala kases- kā Tu būtu rīkojies?

Es atrodos veikalā, kurā regulāri iepērkos. Šobrīd stāvu pie kases. Vīrs, kas Iesaiņo pirkumus ir jauks, viņam ir kāda garīga slimība, bet viņš ļoti rūpīgi Iesaiņo manas lietas.

Iesaiņotājs: “Vai vēlaties šo te?”

Viņš paceļ vienu no maniem auduma maisiņiem, ievēroju, ka tajā ir paliels caurums.

Es: “Nē, lūdzu, izmantojiet citu maisiņu. Paldies!”

Aiz manis stāvošā sieviete: “Ak dievs! Pasteidzieties taču!”

Es: “Es tikai tikko samaksāju. Viss ir kārtībā.”

Aiz manis stāvošā sieviete: “Kas arī tu esi tikpat lēna kā viņš? Ak dievs, jums visiem īpašajiem cilvēkiem jābeidz iejaukties normālo cilvēku darīšanās.”

Iesaiņotājs, kas izskatās aizvainots un ar pirkstu parāda uz logo, kas ir uzšūts uz manām sporta biksēm: “Kundze, šī pircēja nav gurda. Viņa apmeklē universitāti. Tātad viņa ir super-gudra.”

Es: “Viņš ir labākais iesaiņotājs, kādu pazīstu! Viņš ir ļoti uzmanīgs, tā ir ļoti laba lieta, iesaiņojot pirkumus.”

(Mani pirkumi ir iesaiņoti. Iesaiņotājs zina, ka es tos nesīšu atpakaļ uz kopmītnēm, tādēļ pasniedz man iepirkumu maisiņus, palīdzot man tos uzlikt uz pleca un satvert.)

Aiz manis stāvošā sieviete: “Ak dievs, viņš pat tev nepalīdzēs tos maisus aiznest uz mašīnu? Kāds dīkdienis. Nekavējoties vēlos runāt ar veikala menedžeri!”

Es: “Kundzīt, es nebraucu ar auto. Jūs vēlaties saukt menedžeri tādēļ, ka es apzināti iesaiņotājam esmu lūgusi nenest manus iepirkumus ārā daudzas reizes? “

Iesaiņotājs man saka: “Lai jums jauka diena!”

Aiz manis stāvošā sieviete: “Atpalikušais.”

(Kasiere, kas sarunas laikā neko neteica, mierīgi paskatās uz sievieti.)

Kasiere: “Es atsakos jūs apkalpot, jo Jūs esat diskriminējusi vienu no mūsu labākajiem darbiniekiem, kā arī mūsu pastāvīgo klienti. Jūs varat doties projām, mēs paši ievietosim plauktos Jūsu pirkumus. Lūdzu, dodieties prom.”

(Tā vietā, lai dotos prom, viņa rada haosu un salauž plauktu, šī sieviete ir jāved prom. Iesaiņotājs mani un vēl vienu klientu aizved un nostāda aiz cigarešu stenda, lai mēs būtu drošībā. Mums jāgaida, kamēr ierodas policija.)

Iesaiņotājs, satraukts jautā: “Vai jūs nāksiet arī nākamnedēļ?”

Es, viegli pasmaidot, atbildu: “Jā.”

(Viņš pasmaidīja un viņa smaids sildīja mani visu atlikušo dienu.)

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment