Par ko tev jāpadomā, pirms sāc satikties ar trauksmaina rakstura meiteni?

13-things-to-remember-if-you-love-a-person-with-anxiety

1. Viņas ātri nogurst – nepārtraukta trauksmes sajūta uztur ķermeni saspringtā stāvoklī, kas paņem ļoti daudz enerģijas.

2. Viņas ir pārņemtas ar it visu sev apkārt – viņām pirms došanās kaut kur ir nepieciešams zināt, kādi tur būs cilvēki, cik daudz cilvēku, visa pasākuma programma, utt. Viņām ļoti nepatīk pārsteigumi.

3. Viņas ļoti saasināti uztver jautājumu “vai tev viss ir kārtībā?” Īpaši brīdī, kad viņām viss ir šķietami labi un viņas neievēro kā izturas. Viņas to uztver kā “piekasīšanos” un galvā meklē iemeslus, kāpēc tā.

Lasi vēl: Vienkāršs veids, kā tikt vaļā no stresa un trauksmes 15 minūtēs

4. Viņām ir grūti “atlaist” cilvēkus un situācijas – viņas ļoti pieķeras cilvēkiem un ārkārtīgi smagi pārdzīvo šķiršanos. Katru neveiksmīgu situāciju viņa uztver kā gadījumu, kas var atkārtoties atkal un atkal. Jebkurš pārdarījums atmiņā paliks ļoti ilgi.

5. Viņas ļoti biedē pārmaiņas – viņas koncentrēsies visu laiku uz to, ko zaudēs, nevis to, ko iegūs.

6.Viņas sarunas vidū var sākt tevi ignorēt –  viņu galvā konstanti šaudās daudz domu, tāpēc, ja tu stāsti par kaut ko, kas viņas nesaista, tad ir liela iespēja, ka sarunas gaitā viņas sāks galvā “pārcilāt” savas aktuālās problēmas.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment