Satriecoši! Katru dienu veiciet tikai tiltiņu guļus, un būsiet pārsteigti, kādas pārmaiņas piedzīvos jūsu ķermenis

Tas ir pārsteidzošs un efektīvs vingrinājums!

Iespējams, katras meitenes sapnis ir skaista sēžamvieta. Tomēr nekas nenāk viegli; skaistas sēžamvietas ir nepārtrauktu treniņu rezultāts, jo īpaši mūsu pašreizējā “mazkustīgajā” sabiedrībā.

Bet patiesība pietiek tikai ar vienu vingrinājumu, lai ne tikai uzlabotu sēžamvietas izskatu, bet iegūtu arī vēl virkni citu labumu savam ķermenim.

Runa ir par iegurņa stabilizēšanu ar mazo iegurņa tiltiņu jeb iegurņa pacelšanu no grīdas. Zinātnieki noskaidroja, ka veicot šo vingrinājumu 10 minūtes dienā, tu iegūsi ļoti daudz !

Mazināsies muguras sāpes

Sēžas muskuļi, kas ir novājināti nepietiekamas aktivitātes dēļ, ir drošs ceļš uz muguras sāpēm. Kad muskuļi, kas iztaisno mugurkaulu, un augšstilba aizmugurējās daļas muskuļi pārņem darbu, kas būtu jāveic sēžas muskulatūrai, rodas tā sauktā sēžas amnēzija (gluteālā amnēzija). Tas nozīmē, ka slodze, kas būtu jānes augšstilbiem, tiek pārnesta uz muguras lejasdaļu, kas nav paredzēta šim nolūkam. Tas izraisa muguras sāpes.

Katru dienu veiciet tiltiņu guļus, lai atmodinātu sēžas muskuļus un iegurņa rajonu. Šādā veidā jūsu ķermenis atcerēsies, ka kustībām jāizmanto sēžas muskuļi, nevis muguras lejasdaļa.

Pazudīs ceļgalu sāpes

Viens no galvenajiem ceļgala sāpju cēloņiem ir nepietiekama augšstilba kaula kontrole, kas nozīmē, ka tas var nedaudz noslīdēt uz priekšu, izvērsties vai pārvietoties tuvāk ķermeņa centram. Šīs biežās kustības izraisa sāpes ceļgalā. Sēžas muskuļiem ir svarīga loma gūžas locītavas kontrolē, kas ietekmē citu ar ceļa locītavu savienoto kaulu kustības.

Lasi vēl: Vairs nekādu problēmu! Līmes pēdas no etiķetēm var noņemt dažu minūšu laikā

Tiltiņš guļus “iemācīs” augšstilba kaulam atrasties pareizā pozīcijā un atbrīvos no ceļa sāpēm.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment