Satriecoši! Katru dienu veiciet tikai tiltiņu guļus, un būsiet pārsteigti, kādas pārmaiņas piedzīvos jūsu ķermenis

Jūs būsiet garāki

Apmeklēt sporta zāli ir lieliski, bet, ja pārējo dienas daļu pavadīsiet saspiesti, stundu ilgas fiziskās nodarbības neatgriezīs jums perfektu stāju. Aktīvie un spēcīgie sēžas muskuļi un iegurnis palīdz jums pareizi sēdēt, kas nozīmē, ka muskuļi zem un virs iegurņa saņem triecienu, ja šie muskuļi ir vāji, kā rezultātā veidojas slikta stāja.

Regulāri veicot tiltiņu guļu, jūs iztaisnosieties un kļūsiet vizuāli garāki.

Skaista sēžamvieta

Ir ļoti grūti paiet garām skaistai sēžamvietai, nepievēršot tai uzmanību. Tā tas bija un tā arī būs. Nav jēgas aprakstīt šo punktu – jūs visu zināt paši.

Vienkārši katru dienu taisiet tiltiņu guļus – un nebrīnieties, ka jūsu otrā pusīte sāks šai jūsu ķermeņa daļai pievērst pastiprinātu uzmanību!

Jūs varēsiet uzstādīt personīgos rekordus pievilkšanās un pietupienos ar stieņiem

Pievilkšanās un pietupienu vingrinājumiem nepieciešami aktīvi un spēcīgi sēžas muskuļi. Vāji un neaktīvi sēžas muskuļi nespēj radīt pietiekamu gūžas sasprindzinājumu – tā ir problēma, ar kuru saskaras daudzi trenētie. Iemesls tam ir tāds, ka gūžas un gūžas muskuļi nepietiekami efektīvi mijiedarbojas.

Tāpēc iegurņa pacēlumi guļus palīdzēs gūt lieliskus panākumus citu vingrinājumu izpildē !

Kopumā, katru dienu izpildot tiltiņu guļus, jūs varat atbrīvoties no kaitinošām muguras un ceļgalu sāpēm un trenēt muskuļus, tāpēc citi vingrinājumi sporta zālē un ikdienā jums būs daudz vieglāk paveicami!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment