Sekss trijatā – kā padarīt to pēc iespējas satriecošāku?

Kam jautāt? Ja jūs esat pāris, kurš ir izvēlējies nodoties šim seksuālajam izaicinājumam, trešo cilveku atrast būs grūtāk, nekā tikai izvairīties no bijušajiem mīļākajiem. Eksperti iesaka izvēlēties kādu draugu no jūsu paziņu loka, bet tādu, ar kuru neesat pārāk tuvi. Sekss trijatā noteikti izjauks tuvu draudzību. Ar nepazīstamu cilvēku, iespējams, būtu pavisam viegli, tomēr jūs nevarat zināt, vai šis cilvēks, kad nonāksiet līdz gultai, liksies seksuāli pievilcīgs, tāpat viņa slimības vēsture jums nebūs zināma.

Ja esi viens pats, noteikti vari vērsties kādās interneta saitēs un censties atrasts interesentus – dažkārt pāri ir publicējuši savu vēlmi nodoties šai fantāzijai. Tomēr sākumā satiecies ar šiem cilvēkiem ikdienišķā situācijā, lai zinātu, ar ko tev būs darīšana.

Atceries – izplatītāks ir “divas sievietes un vīrietis” sekss trijatā, jo vīrieši retāk piekrīt būt divatā. Ja esat pāris, izdomājiet kārtīgi, vai neradīsies greizsirdība un šis piedzīvojums neizjauks jūsu attiecības.

Uzstādiet noteikumus! Pāriem, pirms seksa trijatā, būtu jāpārrunā noteikumi, kurus jāievēro. Noteikti ir lietas, kuras tu nevēlies redzēt, kad kāds cits dara tavam partnerim, vai arī otrādi. Un nedomā, ka dažu lietu izsvītrošana no darbību saraksta, to visu padarīs neinteresantu. Tici – tā nebūs. Tāpat varat izdomāt kādu atslēgas vārdu, kas jums nozīmētu, ka lietas ir aizgājušas par tālu, un arī trešajam cilvēkam vajadzētu dot iespēju teikt, ja kaut kas liek viņam justies neērti.

Ko tev vajadzēs pie rokas? Noteikti nodrošinies ar vairākiem prezervatīviem. Ja sekss notiek ar divām sievietēm, vīrietim ir jāmaina prezervatīvs, jo citādāk sieviešu baktērijas var inficēt viena otru. Noteikti nodrošinies arī ar lubrikantiem un seksa rotaļlietām – ar visu, kas var padarīt jūsu vakaru interesantāku.

Kā to iesākt? Lai jūs nesajustos pavisam neērti, ir ieteicams pirms šī piedzīvojuma iedzert kopā vīnu – nomierināt nervus un justies komfortablāk. Pirms tu kaut ko nojautīsi, kāds jau spers pirmo soli. Arī masāža būs labs veids, kā uzkurināt jūs visus.

Kad piedzīvojums beidzas..jau iepriekš izlemiet, ko jūs darīsiet tad, kad viss beigsies. Un aprunājiet visi trīs to savā starpā. Jūs varat gribēt mazliet vēl papļāpāt, vai uzreiz doties prom, varbūt pavisam ko citu. Bet noteikti parunājiet par to, vai palikšana pa nakti ietilps šajā trakajā piedzīvojumā.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Gribi izmēģināt trijatā? Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/fxpf Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment