Sekstings- ko labāk darīt un no kā izvairīties?

Lielākā daļa no mums ir tik pārstrādājušies, ka mēs esam pārāk noguruši, lai nodarbotos ar seksu tik regulāri un intensīvi, cik mēs to vēlētos. Neliela vizuāla stimulācija mūs piesaista, ja mums nav pietiekoši daudz enerģijas, ko veltīt citam cilvēkam. Bet, jāatceras, ka ir 21. gadsimts un, mēs varam izmantot jaunākās tehnoloģijas, lai uzlabotu īsto seksu.

Sāksim ar seksuāla rakstura īsziņu rakstīšanu jeb sekstingu, kas ir gandrīz ekskluzīvi vizuāls fenomens. Pētījumi ir pierādījuši, ka sievietes tikpat ļoti uzbudinās kā vīrieši, ieraugot kailu miesu. Sieviete novērtēs, ja arī viņai atsūtīsi netiklu kailfoto, nevis būsi kārtējais kailbilžu kolekcionārs. Padariet to par sāncensības spēli, mēģinot pārspēt viens otra fotogrāfijas. Iesakiet to kā joku un tad pārvērtiet to spēlē.

Uzraksti savu scenāriju

Ja esi varaskārs, tad pieprasi savam partnerim tieši to, ko tu vēlies redzēt. Tu vari pajautāt jebko, bet tev jābūt gatavam pretī sniegt tieši to pašu. Esi pateicīgs, ja viņa vēlas saņemt tavu pašbildi, kur esi redzams bez krekla. Tas ir mazāk biedējoši kā atkailināties cilvēka priekšā.

Tīmekļa kameras izmantošana arī var būt diezgan aizraujoša. Ja īpaši vēlies viņai izpatikt un, zini, ka vakarā sarunāts tīmekļa randiņš, tad dienas laikā vari viņai nosūtīt e-pastu ar jautājumiem, ko viņa īpaši vēlētos redzēt vakarā. Tu vari izmantot tērpus, aksesuārus un citus rekvizītus. Tas arī ir vispiesardzīgākais veids kā eksperimentēt ar to, kas jums abiem patīk.

Izbaudi šovu

Izmanto vakarus un brīvdienas, lai veiktu video zvanus, tas ir īpaši efektīvi, ja esat attāluma šķirtās attiecībās. Patiesību sakot, šīs tiešās video pārraides var lietderīgi izmantot arī darbadienu vakaros. Viens no jums atrodas guļamistabā un izklaidē otru, kas vēro visu tiešsaistē un atpūšas dzīvojamajā istabā. Ja jūtaties ļoti ērti, varat veikt kopīgas masturbācijas sesijas.

Trešais lieks

Ja kāds ir tev uzticējies un atkailinājies, tas nenozīmē, ka tu vēlies, lai visa pasaule uzzina par jūsu nodarbēm. Par laimi, privātuma inovācijas ir noķērušas veidu kādā cilvēki lieto tehnoloģijas. Piemēram, lielākā daļa video čata programmu, neļauj tev notvert ekrānšāviņu. Izmanto šo informāciju, lai pārliecinātu viņu , ka tavi draugi šo ierakstu noteikti neredzēs. Līdzīgi, ja sūti attēlus, tad izmanto aplikāciju Snapchat, kas pēc pāris sekundēm izdzēš nosūtīto attēlu, izmanto šo programmu, ja uztraucies, ka tava bijusī draudzene varētu tavas mantības labākās bildes publicēt.

Iegaumē, šī seksuālo aktu vērošana ir domāta, lai savienotu tiltu starp ideālo un īsto. Tas, ko tu redzēsi var stimulēt tavu iekāri. Un tikai partneris var to apmierināt.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Ir bijuši gadījumi, kad pēc tam šantaže vai ieliek sociālos tīklos kailfoto. Īpaši jauni vīriešis savus kailfoto vai citus intīmus video no web kamerām caur skype nosūta savām “vienīgajām”, kuras izrādās krāpnieces, prasa naudu vai par to kompromatu vēl kaut ko, utt………

Leave a Comment