Septiņas atkritumiem pilnas dienas – šokējošs projekts, kas parāda mūsdienu cilvēka dzīvi

Cik dažādi cilvēki, tik dažādi arī viņu atkritumi. Ne velti arheologi priecājas arī par atrastajām miskastes kaudzēm, jo tās var ļoti daudz ko mums pastāstīt par cilvēku ieradumiem un dzīvesveidu. Šis arī ir tas gadījums.

Daži nekaunējās izlikt pilnīgi visus savus atkritumus, taču citi darīja gluži pretēji – salika tos celofāna maisiņos. Atkritumi var parādīt to, kā dzīvo katrs no cilvēkiem. Palūkojiet, cik daudz atkritumu ir katram no viņiem!

Fotogrāfs parādīja šos atkritumus kā gultu, uz kuras cilvēce mēģina gulēt un nelikties ne zinis par drausmīgo smaku, kas laika gaitā tikai saasinās. Interesanti, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai smaka kļūtu neizturama?

Gregs cer, ka viņa projekts ļaus cilvēkiem apdomāties par to, cik daudz viņi ikdienā patērē, ja jau atkritumu problēmu atrisināt nav tik viegli. Viņš apgalvo, ka cilvēka bezdarbība ir pats trakākais scenārijs, kāds iespējams – pat sliktāks par to, ja katrs no viņiem censtos ražot daudz mazāk atkritumu vai tos šķirot.

Lasi vēl: FOTO: Viņam piederēja aizraujoša kolekcija, bet izmeklēšanas laikā atklājās kas baismīgs

Sakiet lūdzu, kas cilvēkiem traucē neizmest šokolādes papīru uz ielas, bet gan miskastē? Tas attiecas arī uz cigarešu izsmēķiem, kurus cilvēki bezrūpīgi nomet uz zemes. Varbūt sabiedrībai tiešām nepieciešams iegulties šajā atkritumu gultā, lai saprastu, ka pasaule strauji tuvojas cilvēka radītai dabas katastrofai.

Neesiet vienaldzīgi – dalieties arī ar saviem draugiem!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment