Šis 31 gadu vecais/izskatīgais vīrietis satiekas ar 91 gadu vecu omīti; Vispārsteidzošākā ir viņa mātes reakcija

Jau agrā vecumā Kails saprata, ka sava vecuma meitenes viņu nepiesaista. Kad viņš pārveda mājās savu pirmo draudzeni, puisim bija 22 gadi, draudzenei – 50.

Tagad Kails satiekas tikai ar sievietēm, kuras ir vecākas par viņu. Daudz vecākas. Un komentē to šādi: “Katram savs.”

2009. gadā viņš satika vecmāmiņu Mārdžu, kura strādāja grāmatveikalā. Pēc šķiršanās no savu sešu bērnu tēva Mārdža bija pavadījusi vienatnē jau 37 gadus, bet piekrita aiziet uz randiņu. Un uzziedēja mīlestība.

Vecmāmiņa stāsta: “Mūsu attiecību fiziskā puse ir brīnišķīga. Es pārsteidzu pati sevi, un viņš pārsteidz mani. Nekas nav labāks par to. Es gultā velku seksīgu veļu, un cenšos vilkt krūšturi, kaut gan man nav palicis daudz, ko tajā ielikt.”

 

Savukārt, Kails atzīst, ka viņam ļoti patīk dabiski nokarājošās krūtis.

Kails nav monogāms  – viņš satiekas arī ar 68 gadus veco Annu Rolandu, ar ko iepazinās internetā.

Kaila mātei Sesilai, kura pati ir 50 gadus veca, pret dēla dīvaino seksualitāti nav nekādu iebildumu. Viņa saka: “Tikmēr, kamēr viņš nevienu nesāpina, es nedomāju, ka tā ir kāda cita darīšana.”

Avots: mobilelikez.com

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">beverina</cite>

    vai sim omem ie ari biezi naudas maki?

  • <cite class="fn">Cukurmammīte</cite>

    Tekstā nebija minēts cik milijoni tantukam kontā!??…

  • <cite class="fn">kamikadze</cite>

    Kādi tur miljoni. Ir tāda psihĀ slimība gerontofilija.

  • <cite class="fn">Zuze</cite>

    Visām omītēm ir pensijas,kāpēc gan lai neizklaidētos. Viegls darbs,puikiņš zina ko dara,kāpec smagi strādāt ja naudu var pelnīt pūderējot smadzenes omītēm. Nav saprotams vai viņš dzer kādas pretvemšanas tabletes kad kāpj virsū omītēm,vai tā jau notrulinājies ka pilnīgi pie kājas kurai kāpj virsū. Bet tās omītes gan ir dullas kā tādos gados var vēl kājas paplest. Laikam tūbiņu vazelīna ar reizi izlieto lai ieziestu savu vagīnu,jo zināms ka uz vecumu sievietei vagīna paliek sausa un sekss nav iespējams jo neslīd un ļoti sāp.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ha-ha ha!!!!!!! Tai zuzei labākais rīta joks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laikam pašai jau 80, ka zina, kā tām omēm tur sāp :):):):)

Leave a Comment