Šī, iespējams, ir pati drosmīgākā 19 gadīga meitene – neticēsi, ko viņa izdarīja!

Viņam šķita, ka vairs nav, kur glābties, līdz viņa meita Šarlote Hefelmara pēc eksplozijas sadzirdēšanas devās glābt tēvu. Viņa pat uz brīdi nepadomāja, pirms devās glābt Ēriku. 

Viņā plūda adrenalīns, nezināms, kādā veidā, bet viņai izdevās pacelt mašīnu, lai tēvs varētu izkļūt no tās apakšas. Viņa saka, ka tajā brīdī tas šķita tik vienkārši – aptuveni tāpat kā pacelt papīra lapu. 

Screen Shot 2016-08-31 at 3.16.47 PM

“Es domāju, ka tajā vakarā manai ģimenei nāksies izvilkt no auto apakšas mirušu ķermeni,” saka Ēriks.

Tomēr meitenes super-cilvēka spēks ļāva izglābt viņas tēti, tomēr tas nav vienīgais, ko viņa izdarīja. Kad tēvs bija nogādāts drošībā, viņa iesēdās degošajā mašīnā, lai nogādātu to prom no garāžas (tajā brīdī mašīnai bija tikai 3 riteņi). Izkāpjot ārā no mašīnas, viņa sāka dzēst liesmas, pirms piezvanīja ugunsdzēsības dienestam.

Viņa teica, ka nevēlējās, lai mašīna uzlaistu gaisā visu māju, tādēļ viņai kaut kas lietas labā bija jādara. Kad Šarlote bija veikusi zvanu glābšanas dienestam, viņa iegāja mājās, lai visu ģimeni nogādātu drošībā. 

Screen Shot 2016-08-31 at 3.16.07 PM

Kad viņai tiek jautāts par šo pieredzi, Šarlote saka: “Es tikai darīju to, kas man bija jādara, tādēļ es nejūtos kā kaut kāda varone.” Tomēr viņas varonību pamanīja un atzina Fairfax County ugunsdzēsības departments, kur arī viņai tika pasniegta Iedzīvotāju Dzīvības glābšanas balva. 

Šarlote nudien ir ļoti drosmīga – viņas neticamā varonība izglāba ne tikai viņas tēvu, bet arī visu viņas ģimeni no iespējamajām uguns radītajām sekām. 

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment