Šī kundze domāja, ka kļūst resna vecuma dēļ, bet ārsti atklāja šausminošu lietu

Mērija piedzīvoja ārkārtīgu šoku, kad atklājās, ka patiesībā viņai vēderā ir 63,5 kg smags audzējs. Ārsti viņas vēderā atklāja milzīgo audzēju pagājušā gada novembrī.

Mērija, kura dzīvo Sentklērā, Pensilvānijas štatā, tagad ir tikai puse no tās sievietes, kas viņa bija agrāk. Viņas 63 kg smagā cista tikusi izoperēta. Kundze stāsta, ka jutusies kā šausmu filmas varone.

Viņa stāstīja žurnālistiem: “Es mēģināju to un šo, un visu, ko rādīja pa televizoru. Es vingroju un darīju visādas lietas, bet tikai turpināju kļūt apaļāka.”

Lasi vēl: 23 gadi, 2 bērni un 310 kg: lūk, kāda ir dzīve sievietei, kurai ēdiens ir pirmajā vietā

“Es biju tik šokēta, kad viņi man pateica. Biju tik nobijusies,” kundze ar baismām atceras šo pieredzi.

Ārsti uzmanīgi atbrīvoja kundzi no olnīcas cistas, kas pakāpeniski augusi viņas ķermenī apmēram pēdējos 16 gadus. Kad audzējs un liekā āda bija izoperēti, Mērijas svars nokritās no 160 kilogramiem uz nieka 68 kg.

Viņa stāsta: “Četras dienas pēc operācijas es nespēju aprakstīt. Bija sajūta, ka kaut kas būtu tukšs. Manā ķermenī bija savāda sajūta. Laikam es biju tik pieradusi staipīt sev līdzi visu to svaru, ka jutos pilnīgi citādi.”

Pierādot savu lielisko attieksmi pret šo notikumu, Mērija vēl piebilst: “Es esmu pieņēmusies svarā par 4,5 kilogramiem, kopš atgriezos mājās no slimnīcas. Cerams, es kļūšu formīga. Galu galā es būšu viena seksīga beibe.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment