Šī meitene lielījās ar pārtikušo dzīvi, bet patiesībā bija brutāla pedofila asistente un nogalināja bērnus

wedwed

Margallo valkāja masku, kamēr seksuāli izmantoja, spīdzināja un nogalināja gadu vecu meiteni.

Atklāts, ka Skullijs internetā par maksu piedāvāja skatīties savus video ar bērnu mocīšanu un seksuālu izmantošanu. Šie video tika publicēti Hurt2theCore, vietnē, kas atbalsta vardarbību pret bērniem.

Šī smaidošā sieviete spīdzināja un nogalināja bērnus.
Šī smaidošā sieviete spīdzināja un nogalināja bērnus.

Margallo aktīvi piedalījās bērnu ļaunprātīgā izmantošanā un mocīšanā. Viņa bija maskētā sieviete, kura redzama Skullija visbriesmīgākajā video ar nosaukumu “Deizijas iznīcināšana”.

wdwd

Kā skaidro žurnāliste Eilīna Ormsbija, “”Deizijas iznīcināšana” ir triju video sērija, kas kādreiz tika uzskatīta par “tumšā” interneta urbāno mītu. Diemžēl tika pierādīts, ka tie ir īsti. Videomateriālos redzams, kā maskēta sieviete (Margallo) spīdzina un seksuāli izmanto mazu bērnu. Arī šie video tika nodoti “publiskai” apskatei mājaslapā Hurt2theCore.”

Vēl vienā video, kurš publicēts tajā pašā vietnē, Margallo redzama kopā ar vēl vienu sievieti, vārdā Karmena Alvareza. Viņas abas, valkājot maskas, seksuāli izmanto un spīdzina piecgadīgu meiteni, kura vēlāk no gūtajām traumām mira. Margallo redzama vairākos videomateriālos, palīdzot Skullijam bērnu izvarošanā. Ziņots, ka vienā video redzams, kā bērna pēcpusē tiek ievadīta mačete.

Izrādās, ka vīrietis, kuram piederēja vietne Hurt2theCore, bija austrālietis, vārdā Metjū Deivids Greiems. Ļoti ilgu laiku viņš bija zināms tikai ar savu pieņemto vārdu “Lukss”. Tad, kad viņš tika pieķerts, varasiestādēm izdevās noteikt arī Skullija identitāti. Drīz pēc tam viņš tika arestēts.

Kad Skullijs nonāca arestā, Margallo metās bēgt. Tomēr šķiet, ka viņa nebaidījās tikt pieķerta. Viņa dzīvoja labu dzīvi pat bēgļa gaitu laikā. Viņa izturējās tā, it kā nepārtraukti būtu atvaļinājumā. Viņa sāka izmantot viltus vārdu “Šenona Karpio”. Margallo sociālajā tīklā Facebook lielījās ar savu pārticīgo dzīvesveidu.

dwedew

Izmantojot naudu, ko viņa ieguva, darbojoties bērnu pornogrāfijas biznesā, Margallo dzīvoja kā bagātniece. Ar savu viltus identitāti viņa daudz ceļoja gan savā valstī, gan aiz tās robežām, un attēlus no ceļojumiem publicēja internetā. Nav nemaz jāsaka, ka viņai izdevās piemuļķot ļoti daudz cilvēku.

2e2e22w1

Taču drīz ar Margallo sarunāties izdevās Dženetai Frisko – Filipīnu galvaspilsētas Manilas pētniecības biroja pret cilvēku tirdzniecību vadītājai.

Lasi vēl: Māte noskatās, kā viņas draugs izvaro un nogalina viņas meitu – viss, lai piepildītu zemiskas fantāzijas

“Viņa man stāstīja, ka nožēlo visu, ko nodarījusi bērniem”, teic Frisko. “Īstenībā viņa plānoja pārcelties ārpus Filipīnām un sākt jaunu dzīvi citā valstī.”

Tas gan viņai neizdevās. Šobrīd Margallo, tāpat kā viņas partneris Skullijs, atrodas cietumā, un gaida galējo tiesas spriedumu. Par laimi, viņi abi galu galā tiks sodīti par tām šausmām, ko nodarījuši tik daudziem bērniem.

erdwedw

Avots: elitereaders.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment