Šī sieviete paveica vienu no 19.gs. šaušalīgākajiem noziegumiem, kad nomira viņas 4 bērni

Tomasai bija agresīvs raksturs, un viņa bieži izturējās skarbi pret jauno kalponi. Vebstera sāka ierasties darbā alkohola reibumā, lai spētu izturēt kliegšanu.

Tomēr tas nebija viegli, un Vebstera darba dēļ arvien vairāk sāka ciest no depresijas.

Savā pēdējā darba dienā nelaimīgā kalpone piedzērās, lai izturētu savas kundzes dusmas. Priekšniece kļuva nikna un sāka kliegt, un tas atmodināja Vebsteres dzēruma agresiju. Viņa nogrūda savu kundzi pa kāpnēm un pēc tam nožņaudza viņu līdz nāvei.

Lai slēptu pierādījumus, Vebstera sagrieza kundzes ķermeni un izvārīja tā daļas. Tad sieviete salika ķermeņa daļas kastē un pārliecināja draugu iemest šo kasti Temzas upē. Kaste beigās tika atrasta, taču ķermeņa daļas bija tik sakropļotas, ka ļaudis domāja: tie ir pārpalikumi no miesnieka veikala.

Lasi vēl: Teju nepanesami: uzzini, kā strādā nozieguma vietu apkopēji (FOTO)

Vebstera tad zaga Tomasas mantas, ģērbusies viņas drēbēs. Kad viņa visbeidzot tika pieķerta, viņai piešķīra nāvessodu, publiski pakarot.

Šī slepkavība ievērojami iedragāja buržuāzijas ļaužu uzticību zemākajām sociālajām klasēm. Cilvēki bija šokā par to, ka bagātu un ietekmīgu sievieti var nogalināt pašas kalpone.

Visdīvainākā lieta ir tā, ka Tomasas galva nenokļuva kastē ar pārējām ķermeņa daļām un patiesībā tika atrasta tikai 2010. gadā kāda vīrieša dārzā.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment