Šī skaistule naudu pelna pārsteidzošā profesijā; Šaubos, ka uzminēsiet – kādā

Pēc skolas absolvēšanas Izabella pieteicās ASV Gaisa spēku lidmašīnas mehāniķos: “19 gadu vecumā mani aizsūtīja uz Afganistānu, kur es 24 stundas dienā biju nešķirama no sava M-16 ieroča. Tas kļuva vienlaikus par labāko un drausmīgāko pieredzi manā mūžā, kas ļāva uz dzīvi palūkoties pavisam citādi.”

“Pēc tam es atgriezos atpakaļ pie sava sākotnējā sapņa, sāku sekot līdzi tam, ko ēdu, un pievērsos treniņiem,” atceras Izabella. Pēc 6 gadu nodienēšanas Afganistānā un ar savas omītes palīdzību Izabella nolēma tomēr kļūt par modeli. “Omīte man pateica: “Tev ir jādzīvo savu dzīvi, neskatoties ne uz ko!” Pēc šī es nolēmu kļūt par modeli.”

Turklāt Izabella aktīvi nodarbojas ar fitnesu un ir pat personīgā trenere. Viņa piebilst: “Es ticu, ka katrā cilvēkā ir savs skaistums. Kā personīgais treneris es ne tikai cenšos uzlabot savu klientu ķermeni, bet arī sniedzu ieteikumus, kas ļauj viņiem sevi izmainīt pilnībā.”

Meitene uzskata, ka sava sapņa piepildīšanai nekad nepienāks brīdis, kad jau ir par vēlu, jo par vēlu nav nekad! Patiesībā ir ļoti grūti Izabellu nosaukt par dabīgu. Diemžēl mūsdienās tāda ir realitāte – meitenes kļūst kā plastmasas lelles, lai iederētos Instagram vidē, jo viņas ar to pelna naudu.

Lasi vēl: Lai piepelnītos, šī simpātiskā studente prasa 177 eiro par…

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment