Šī slimīgi aptaukojusies sieviete atklāj savas seksuālās fantāzijas un kā plāno tās piepildīt (+FOTO)

Tā ir mūsu seksuālā fantāzija un mēs daudz par to runājam. Viņam jau tagad jāpalīdz man piecelties no dīvāna un izkāpt no gultas. 

Ja es apguļos pēc lielām vakariņām, viņam man jāpalīdz pagriezties uz otriem sāniem, jo mans vēders ir pārāk pilns, lai es to izdarītu pati: mūs abus tas uzbudina. 

Mēs plānojam arī bērnus – nekas mani nevar atturēt audzināt bērnu no savas guļamistabas. Mēs noalgotu auklīti, kura palīdzētu mājasdarbus un vestu bērnu ārā.

Nekas mūs nevar atturēt. Daži cilvēki varbūt domā, ka tas ir savtīgi, bet es esmu pārliecināta, ka mēs būtu lieliski vecāki.

Jo lielāka es kļūstu, jo seksīgāka jūtos. Es mīlu savu lielo, mīksto vēderu un sevis piebāšana ar ēdienu mani tiešām uzbudina.

Sidam patīk gatavot man ēdienu un barot mani no rokas, un esmu sasniegusi jau tik daudz, kopš mēs sagājām kopā. Viņš baro mani visu dienu, un man nekad nav jāceļas un kaut kas jādara.

Mana mamma mani it nemaz nesaprot un saka, ka es nogalinu sevi. Es saprotu viņas raizes, bet tā ir mana dzīve un pieņemšanās svarā padara mani laimīgu. 

Nedaudz es gan uztraucos par savas neatkarības zaudēšanu, bet es zinu, ka Sidam patīk par mani rūpēties un viņš nekad neliktu man ciest. 

Man ļoti patīk tikt barotai caur piltuvi. Man tā šķiet ļoti seksuāla pieredze, un es zinu, ka arī Sidam tas patīk.

Man ir 20 000 fanu internetā, un viņiem patīk vērot barošanu caur piltuvi – tas ir liels hits. 

Mani rīt varētu notriekt mašīna un mana dzīve varētu aprauties. Bet, ja es nomiršu šādā veidā, vismaz būšu dzīvojusi tādu dzīvi, kādu vēlējos, un piepildījusi visus savus sapņus.

Lasi vēl: Vīrietis stāsta par dzīvi ar seksa robotu: bērni ar viņu sarunājas, un ar seksu nodarbojas arī sieva! (+VIDEO)

Šis stāsts kļūst vēl interesantāks, kad uzzinām, ka Monika un Sids ir kopā tikai četrus mēnešus, un viņu attiecības jau attīstījušās tik tālu. Šajā laikā Monika pieņēmusies svarā par 25 kilogramiem, dzerot kokteili, ko Sids viņai gatavo no cepumiem, taukiem bagāta krējuma, saldējuma, piena un masas audzēšanas pulvera.

Laikam jau katram savs ceļš uz laimi.

Avots: sickchirpse.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment