Šī stāvoklī esošā sieviete centās pati pārgriezt sev rīkli, lai apslēptu šausminošu noziegumu

Gjuldžana iedūra ar nazi savam draugam Šenolam Erolam Ali 26 reizes un pēc tam ļāva viņam noasiņot līdz nāvei, neizsaucot mediķus.

Un pēc tam viņa sadūra arī sevi, lai tēlotu nevainīgo upuri.

PAY-pub-in-Tottenham (1)

Sieviete pēc tam tika nogādāta slimnīcā kritiskā stāvoklī. Savukārt viņas vīrs tika pasludināts par mirušu nozieguma vietā. Pirms dažām dienām viņai tika piespriests mūža ieslodzījums.

PAY-pub-in-Tottenham

Sieviete tiesā stāstīja, ka viņas puisis esot vēlējies kopā ar viņu atgriezties Bulgārijā, kur viņi iepazinās, taču Hadžīva nevēlējās atstāt Lielbritāniju. Viņas draugs esot zaudējis savaldību, kad ieraudzījis Hadžīvu rakņājamies viņa mantās un meklējam savu pasi.

PAY-MURDER_PARTNER

Viņa apgalvoja, ka viņš esot iedūris viņai kaklā, krūtīs un kājā. Tomēr izmeklēšanas gaitā policija secināja, ka sieviete tos sev nodarījusi pati. Policija viņas sniegto notikumu versiju noraidīja.

Nav zināms, kurā grūtniecības mēnesī sieviete bija notikuma brīdī, ne arī tas, vai auglim nav ticis nodarīts kaitējums.

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laila</cite>

    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan

Leave a Comment