Šie vecāki neļāva ārstēt savu mazuli, tāpēc notika milzīga traģēdija…

bērna nāve vecāku dēļ

Kāds pāris Oregonā lūdzās un iezieda ar olīveļļu jaundzimušā mazuļa galvu, tā vietā, lai izsauktu ātro palīdzību. 

Pēc mazuļa nāves pret abiem vecākiem ierosināta krimināllieta un tiesa abiem piespriedusi 6 gadus ilgu cietumsodu par bērna slepkavību.

Deils un Šenona Hikmeni,tika ieslodzīti par otrās pakāpes slepkavību. Viņu jaundzimušais dēls Dāvids, nomira 9 stundas pēc dzemdībām mājās.

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Daah , man šoks. 1.kārt – Vai priekšlaicīgi dzimušam mazulim , kuram nav attīstījušās plaušas un līdz ar to ir apgrūtinata elpošana jau no dzimšanas brīža nav jāatrodas slimnīcā , līdz nostabilizējās berna veselības stavoklis ( aptuveni mēnesis , divi..) ?
    2.kārt – Vecākiem.. Pat īsti nezinu ko teikt apzinoties , ka pirmajā vietā tiek ierindota reliģija , nevis jaundzimušais ar veselības problēmām. !

  • <cite class="fn">ina</cite>

    Nu cietums jau gan nedereeja… Jo arsti ar tik deva 99% izdzivosanai. Un ja arsti kludaas un neizarstee tad arstus kapec neapcietina.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    elejā ar viena šāda baznīca ir ! vietējie tur neiet ! tie kas gāj tie sen viņsaulē ! tur braukā tik tupi rīdzinieki un leiši !e

  • <cite class="fn">A-B</cite>

    Nūū… te viss kārtībā, dieva griba ir notikusi. Respektīvi, nav dzimis nabaga radījums, kam necilvēcīgas mocības izciešot jāuzaug vējā stāvējušo ģimenē, visticamāk rezultātā paliekot par tādu pašu antiņu kā vecie.

Leave a Comment