Šie vecāki neļāva ārstēt savu mazuli, tāpēc notika milzīga traģēdija…

mazulis
Mazais Deivids būtu izdzīvojis, ja vien vecāki būtu izsaukuši ātro palīzdzību

Deivids piedzima divus mēnešus ātrāk, nekā paredzēts un viņam bijušas neattīstītas plaušas, mazulis palika zils, jo viņam bija problēmas ar elpošanu.

Hikmeni ir ticības-dziedināšanas baznīcas pārstāvji.

Prokuroram lietas izskatīšanas laikā nācās pierādīt, ka abi vecāki ir zinājuši par sekām, ko viņu reliģiskā pārliecība var nodarīt jaundzimušajam.

Hikmeni lūguši tiesai mīkstināt sodu, jo viņi neesot zinājuši, ka kaut ko lietas labā varēja darīt. Tiesa šo lūgumu noraidījusi.

Pieaicinātais ārsts tiesas prāvas laikā liecinājis, apgalvojot, ka Deividam bija 99% liela iespēja izdzīvot, ja pāris būtu izsaucis ātro medicīnisko palīdzību.

Hikmena kungs pastāstījis, ka nav varējis izsaukt ātro palīdzību, jo viņš lūdzies. Pāris nebija uzskatījuši par vajadzīgu un netaisījās bērnu vest uz slimnīcu.

Hikmena sieva pastāstījusi, ka reliģiskās pārliecības vārdā, viņai jāklausa vīra teiktajam.

“Lai arī kas notiktu, tāda ir Dieva griba,” viņa liecinājusi.

Kristus baznīcas ticībnieki bieži vien atsakās no medicīniskās palīdzības, tā vietā uzticoties lūgšanām un slimā ieziešanai ar eļļām.

Pieci citi šīs reliģijas praktizētāji arī izcieš cietumsodu, jo atteikušies no medicīniskās palīdzības.

Pirmdien prokurors Maiks Regans informēja: “Tie ir labi ļaudis, pieklājīgi un likuma paklausīgi, izņemot vienu, ļoti šauru viņu dzīves sfēru. Šajā sfērā viņi stūrgalvīgi un uzpūtīgi pauduši viedokli, ka nemainīs savus uzskatus.”

“Civilas sabiedrības likumi pieprasa, lai viņi savus uzskatus mainītu. Tie pieprasa, lai mēs visus brīdinātu, ka arī dzīvojot Oregonā, nevar vadīties pēc aklām ticības normām.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Daah , man šoks. 1.kārt – Vai priekšlaicīgi dzimušam mazulim , kuram nav attīstījušās plaušas un līdz ar to ir apgrūtinata elpošana jau no dzimšanas brīža nav jāatrodas slimnīcā , līdz nostabilizējās berna veselības stavoklis ( aptuveni mēnesis , divi..) ?
    2.kārt – Vecākiem.. Pat īsti nezinu ko teikt apzinoties , ka pirmajā vietā tiek ierindota reliģija , nevis jaundzimušais ar veselības problēmām. !

  • <cite class="fn">ina</cite>

    Nu cietums jau gan nedereeja… Jo arsti ar tik deva 99% izdzivosanai. Un ja arsti kludaas un neizarstee tad arstus kapec neapcietina.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    elejā ar viena šāda baznīca ir ! vietējie tur neiet ! tie kas gāj tie sen viņsaulē ! tur braukā tik tupi rīdzinieki un leiši !e

  • <cite class="fn">A-B</cite>

    Nūū… te viss kārtībā, dieva griba ir notikusi. Respektīvi, nav dzimis nabaga radījums, kam necilvēcīgas mocības izciešot jāuzaug vējā stāvējušo ģimenē, visticamāk rezultātā paliekot par tādu pašu antiņu kā vecie.

Leave a Comment