Sieviete ar 32S izmēra krūtīm vēlas tām pieskaņotu pēcpusi (+FOTO)

Martina pirms modeles karjeras uzsākšanas bija stjuarte. Viņas draugs viņu iedrošināja uzsākt modeles karjeru 2012 gadā un kopš šīs karjeras virziena maiņas, viņa sāka uzlabot savu ķermeni.

28 gadus vecās vācu modeles elki esot Pamela Andersone un Keitija Praisa, taču nu viņa ir sapratusi, ka viņa nebūtu apmierināta ar tādiem apaļumiem, kādi ir šīm sievietēm – viņai esot vajadzīgs, kas ekstrēmāks un pēc tā viņa tagad arī tiecas. Viņai patīk pret savu ķermeni atsaukties kā par ekstrēmi formīgu (extreme curvy).

Marina sevis uzlabošanas un popularizēšanas nolūkos pēc apjomīgas sēžamvietas vērsās populārajā plastiskās ķirurģijas raidījumā “Botched”, kur lepni ķirurgiem paziņoja, ka viņai ir lielākās krūtis Eiropā un viņai ir nepieciešama tikpat iespaidīga pēcpuse.

Martinai uz doto brīdi ir maisveidīgi krūšu impanti, kurus viņa var uzpildīt ar sālsūdens šķīdumu – attiecīgi viņai ir pastāvīga iespēja izvēlēties savu izmēru, un to pašu viņa bija iecerējusi arī pēcpusei, taču šokētie plastikas ķirurgi diezgan ātri pateica modelei, ka ar sēžas implantiem tas nav iespējams, esot jāizvēlas viens konstants izmērs.

Lai Martinai pierādītu cik bīstama būtu šāda veida implantu ievietošana sēžas daļā, ķirurgi uzpildīja implantu paraugus līdz viņas iecerētajam izmēram, un iedeva tos ieliktus speciāli tam domātos pielaikojamos šortos, palūdzot viņai tos uzvilkt un apsēsties. Kā tikko Martina esot apsēdusies, viens no implantiem esot pārplīsis. Tajā brīdī Martina saprata, ka viņai ir nepieciešams domāt par citu variantu sēžas implantiem, bet no domas par implantiem sēžā viņa neatteikšoties.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment