VIDEO: sieviete lūdza onkuli neizlaist no psihiatriskās klīnikas, taču velti – tagad to nožēlo VISI iesaistītie

42 gadus vecais Eļinskis, atgriežoties mājās Astrahaņas pilsētā, Krievijā, no psihiatriskās klīnikas, uzbruka savai brāļameitas Tatjanas 18 mēnešus vecajai meitiņai. Māte ar meitu gatavojās doties pastaigā – meita sēdēja uz trīsriteņa ārā, gaidīja māti, kas vēl bija mājā, taču Eļinskis norāva viņu no riteņa, ienesa virtuvē, aizbarikādēja aiz sevis durvis un sāka meitenīti graizīt ar virtuves nazi. Māte, ielaužoties virtuvē, centās glābt meitiņu, taču onkulis viņu sadūra vēderā. Meitiņas tēvs tobrīd nebija mājās.

Māte izsauca policiju un ātro palīdzību, taču meitiņu jau varāk glābt nebūtu iespējams. Eļinskis viņai bija nogriezis galvu. Viņš izskrēja ārā no mājām, turot rokā meitenītes nogriezto galvu un nazi, un staigāja pa ielu. Ierodoties policijai, viņš nometa galvu un sāka uzbrukt policistiem ar nazi. Policijai nācās sašaut vīrieti 3 reizes, lai viņš nomierinātos un būtu iespējams viņu aizturēt. Aizturēšana aizņēma 30 minūtes.

Mātes dzīvību ārstiem izdevās glābt, taču Eļinskis slimnīcā no gūtajiem ievainojumiem mira. Meitenītes tēvs ir pārāk dusmīgs, lai sniegtu komentārus.

https://www.youtube.com/watch?v=flrutlUuTpU

Lasi vēl: 45 gadus vecajam divu bērnu tēvam liek apēst savu sēklinieku un izsit zobus ar āmuru – iemesls pārsteidz!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment