Sieviete pārsteidz visus, ierodoties pati savās bērēs, un atklāj briesmīgu noslēpumu

Noelas Rukundo vīrs uztvēra vārdus “līdz nāve mūs šķirs” pavisam nopietni. Viņš, Balenga Kalala, turēja sievu aizdomās par krāpšanu, tāpēc darīja to, kas, viņaprāt, šķita nākamais loģiskais solis – noalgoja gangsterus, kas viņu noslepkavotu.

Taču gangsteri ne tikai nebija ieinteresēti Noelas nogalināšanā, bet pat pazina viņas brāli. Un viņi šim brālim visu izstāstīja, parādot arī ierakstītās telefonsarunas. Balenga bija samaksājis gangsteriem 5000 dolāru, lai nogalinātu viņa sievu.

Gangsteri Balengam sameloja, ka netīro darbiņu ir paveikuši, savukārt, Belenga sameloja ģimenei, ka Noela mirusi negadījumā Āfrikā.

Tika sarīkotas bēres. Un pēc tam, kad visi pārējie bērinieki bija aizgājuši, Noela ieradās pati un nostājās pretī savam pārbiedētajam vīram.

“Vai manas acis mani māana? Vai tas ir spoks?” vīrs esot sacījis.

“Pārsteigums! Es vēl esmu dzīva,” Noela atbildēja, pieskaroties vīra rokai. Šis žests lika viņam iekliegties.

Balengam par noziegumu tika piešķirti 9 gadi cietumā.

Avots: mandatory.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment