Sieviete savā virtuvē nofilmē goblinam līdzīgu būtni! Vai tas ir īsts?

Šis video jau ir ticis uzņemts pirms pāris gadiem, tomēr tikai tagad tas ir ieguvis lielu popularitāti un miljoniem skatījumu. 

Video ir redzams divus gadus vecs bērns, kurš spēlējas uz virtuves grīdas. Tikai dažus momentus pēc tam, kad ir sācies video, mazs goblinam līdzīgs radījums pārskrien pāri virtuves grīdai un pazūd zem skapīša.

Tajā brīdī mamma iekliedzas un kameras skaņa paliek ļoti nesaprotama. Pēc tam viņa iet skatīties zem skapīša, bet dīvainā būtne ir pazudusi. Balsoties uz ģimenes liecībām, radījums aiz sevis esot atstājis nepatīkamu smaku un dzeltenīgu šķidrumu uz grīdas.

Šī ģimene, kura ir no Meksikas, apgalvo, ka pēc dīvainās būtnes parādīšanās viņu dēls ļoti bieži sācis runāt ar sevi un savu “iedomu draugu” (kā apgalvo viņš pats), kā arī elfam līdzīgais radījums ir mājās parādījies ne vienu vien reizi.

https://www.youtube.com/watch?v=jcVYQj13Sig

Tomēr tie, kuri ir redzējuši šo video, tam visam tik vienkārši nenotic.

Viens no skatītājiem ir komentējis: “Tas bija tik samāksloti! Ja es būtu redzējis šādu radījumu tuvumā manam bērnam, es būtu nometis kameru un paceltu bērnu no grīdas, bet šī sieviete tā vietā turpina filmēt.” 

Cits komentētājs piemetina: “Ēnas nesakrīt. Viltojums.”

Tomēr, lai arī cik daudz cilvēku netic šai ģimenei, vietējie iedzīvotāji ir pārliecināti, ka šī radība viņiem nesīs veiksmi.

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment