Sieviete uzvarēja foto konkursā. Bet, kad žūrija uzzināja patiesību, viņi bija tādā šokā, ka atcēla uzvaru

20 gadus vecs vīrietis, kurš dzīvo Sahalīnas apgabalā, Krievijā, kļuvis slavens pēc tam, kad ticis pasludināts par sieviešu apakšveļas fotokonkursa uzvarētāju.

Dienvidsahaļinskas iedzīvotājam Andrejam Nagornijam par internetā notiekošo sieviešu apakšveļas fotokonkursu pastāstīja draudzene. Apzinoties, ka viņam ir sievišķīgas aprises, abi nolēma uzņemt pāris pikantus attēlus, kuros Andrejs redzams sieviešu apakšveļā, un jautrības labad pieteikt tos fotokonkursam.

Andreja draudzene, kuras vārds netika publiski minēts, izveidoja viņam matu sakārtojumu un uzklāja grimu, kā arī attēlu uzņemšanai pieaicināja profesionālu fotogrāfu. Attēli tika pievienoti konkursa rīkotāja norādītajā lapā. Jaunieši domāja, ka, piedaloties konkursā, dabūs gardi pasmieties, tomēr viņi negaidīja, ka Andrejs konkursā uzvarēs.

Sākumā apakšveļas veikals par uzvarētāju pasludināja 20 gadus veco Andreju Nagorniju, kurš konkursā pieteicās ar segvārdu “Miss Avokado”. Kad uzņēmuma pārstāvji sazinājās ar Andreju, lai organizētu profesionālu fotosesiju un uzzināja, ka attēlos redzamā modele ir vīrietis, viņi nobijās no sabiedrības reakcijas un tādēļ diskvalificēja Andreju. Balva tika sadalīta starp nākamajām trim populārākajām dalībniecēm.

Apakšveļas ķēdes menedžere Žanna Stolpvskaja skaidro: “Šis puisis patiesi izskatījās pēc meitenes, ņemot vērā, ka konkursa nolikumā nebija minēts, kāda dzimuma pārstāvim jābūt attēlos redzamajam cilvēkam, viņš droši vien arī nolēma piedalīties. Beigu beigās žūrija viņu izvēlējās par uzvarētāju. Noslēguma fotosesijā piedalījās trīs citas meitenes – mēs neuzaicinājām piedalīties Andreju, jo attēli būs redzami visiem. Mēs nevarējām paredzēt, kā reaģēs sabiedrība, tostarp mūsu klienti.”

Andrejs tā arī neieguva solīto balvu, jo uzņēmuma pārstāvji nobijās no sabiedrības reakcijas.

Lasi vēl: Sieviete ar lielākajām krūtīm Eiropā tagad izlēmusi pārtapt par melnādaino! (+FOTO)

Kāds interneta lietotājs pievienojis komentāru: “Muļķi! Tagad viņš jūs var iesūdzēt tiesā par dzimuma diskrimināciju. Jūs domājāt, ka tikai sievietes var diskriminēt?”

Citi lietotāji pauda sašutumu par to, kādēļ organizatori jau no sākta gala neizvirzīja prasības pret cilvēku dzimumu, kuriem ļauts iesūtīt attēlus.

Andrejs atzīstas, ka arī bez kosmētikas viņu visai bieži notur par sievieti, viņš pie tā ir pieradis un to nebūt neņem ļaunā.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment