Problēmas, par kurām sievietes attiecībās sūdzas visvairāk

Runājot par attiecībām, sievietes parasti sūdzas par divām lietām: “viņš nesniedz pietiekoši lielu atbalstu” un “attiecībās trūkst tuvības un savstarpējās saiknes.”

Šīs sievietes jūtas vientuļas, un abi sūdzību iemesli parasti ir savstarpēji saistīti. Viņas nespēj paļauties uz vīriešu atbalstu, kad tas ir vajadzīgs, un lielākoties tas ir saistīts ar emocijām, uzklausīšanu, rūpēm un drošības sajūtu, ka viņas netiks sāpinātas.

Šīs it kā atšķirīgās problēmas sieviešu un vīriešu starpā patiesībā ir saistītas un izraisa viena otru, bet visu var atrisināt, ja iemācās pieskaņojoties otram.  Kad vīrieši “pieskaņojas” savām sievietēm, vairs nav tik daudz strīdu, ir biežāks (un labāks) sekss, kā arī neviens vairs nejūtas tik vientuļi.

Tā ir prasme, kas nodrošina emocionālo saikni un vēlāk pāraug uzticībā, kā rezultātā arī sievietes saņem to, ko vēlas sagaidīt no attiecībām.

Aptaujājot vīriešus un sievietes par to, vai viņi var izrunāties ar partneri, it īpaši, kad jūtas bēdīgi, dusmīgi, vai viņiem vajadzīga tuvība, atbildes uzrādīja vienu kopsakarību: daudzu pāru attiecībās izceļas strīdi, jo vīrieši pārāk maz pievērš uzmanību sieviešu emocijām. Viņi norobežojas no emocijām katru reizi, kad mēģina tās mainīt, novērst sieviešu uzmanību no tām, mazināt tās, izsmiet, vai pilnībā ignorēt.

www.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment