Sievietes, kuras gaidīja līdz kāzām, atklāj, kāda bija viņu “pirmā reize”

” (..) Kāzu naktī nekādi nespējām apgulties pareizajā stāvoklī, turklāt notika priekšlaicīga detonācija. Man bija pārāk liels kauns, lai palīdzētu viņam ievadīt to iekšā.

Viņš atvainojās, un mēs devāmies gulēt, atkārtojām to pāris dienas pēc kārtas, līdz viss izdevās. Man sāpēja kādu sekundi un nedaudz vēlāk viss jau bija galā.

Tagad esam precēti jau 10 gadus, mēs esam laimīgi, un mums ir veselīga intīmā dzīve. Par laimi, abi esam vienkārši cilvēki un spējām visu uztvert ar smiekliem. Palīdzēja tas, ka nevienam no mums abiem nebija augstu prasību attiecībā pret seksu. Tagad mēs viens otru par to šad tad paķircinām.”

Kāds vīrietis ar niku “Openthread” stāsta: “Kad apprecējāmies mēs abi bijām nevainīgi. Ir interesanti un smieklīgi palūkoties uz pirmo reizi, atminoties kāda tā bija.

Es pat neiedabūju to viņā iekšā, kad paspēju visu izšļākt. Pēc 20 minūtēm mēģinājām atkal un tad mums veicās krietni labāk.

Nākamajā dienā mēs ņēmāmies kā trusīši, tajā nedēļas nogalē bija tik daudz seksa.”

Lasi vēl: Pasaulē vecākajam pornoaktierim ir 82 gadi – viņš atklājis savus seksa noslēpumus

“Poptartburner” dalās savā pieredzē: “Mēs abi gaidījām līdz laulībām. Pirmā nakts bija pilnīgākā katastrofa.

Kad izģērbāmies, mūsu istabā ienāca svešinieki. Viesnīcas darbinieki pedējā brīdī samainīja mūsu rezervēto istabu pret citu, bet aizmirsa otram pārim iedot citas istabiņas atslēgu.

Man bija vajadzīgs kāds brīdis, lai dabūtu to augšā. Es nebiju pārlieku satraucies, laikam mazais draudziņš vienkārši bija kautrīgs. Mana sieva vēlāk atzina, ka to pat neievēroja.

Es gultas vidū izgāzu teju visu pudelīti lubrikanta. Lai arī tā bija izgāšanās, mēs spējām par to pasmieties. Arī tagad atminamies to ar smaidu sejā.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment