Sievieti uz ielas izģērbj un brutāli piekauj; neticams iemesls!

Šajās šokējošajās bildēs un video ir redzams, kā sievietei kāda ļoti dusmīgu sieviešu banda cenšas novilkt nost visas drēbes, tajā pašā laikā sitot viņai pa galvu. Viņas nepārtraukti nabaga sievieti sita, spārdīja un iepļaukāja – iemesls tam ir bijis tas, ka šī sieviete esot nozagusi kādas citas vīru.

10 11

Video materiālā ir nofilmēts tas, kā šī sieviete bezpalīdzīgi kliedz un tiek vārtīta pa zemi. Viņai nebija nekādas iespējas sevi aizstāvēt.

Vienā brīdī sievietes topiņš tika pacelts, atsedzot viņas krūtis, un ir redzams, kā viņa izmisīgi cenšas atturēt sieviešu bandu no pilnīgas krekliņa novilkšanas.

Sievietes rāva viņas matus, spārdīja un sita viņu, līdz kāds vīrietis kamuflāžas krāsas biksēs iejaucās kautiņā, tomēr viņa iejaukšanās nenorisinājās tā, kā viņš bija gaidījis, jo sievietes turpināja spert viņai pa galvu, kamēr viņa sēdēja uz ielas.

9 8

Viena no sievietēm parāva viņas galvu uz atpakaļu un iesita viņai pa seju – no šī sitiena viņa palika ļoti vāja un vēl vairāk bezpalīdzīga.

Video beidzas ar skatu, kā sieviete sēž uz zemes, noliekusi galvu savās rokās.

Tas tiešām ir viens briesmīgs video!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Citam nozagt viru nevar. Vins pats Tagad man jalasa, ka kajstarpes liek taustit, ka sit sievietes. Berni ari lasa un macas. Redzes pec cik ilga laika sikie atkartos. Pedofilu armada jau atmodusies. Kads merkis- ka si like taustit kajstarpi?

Leave a Comment