6 sīkumi cilvēka uzvedībā, kas par viņu pastāsta vairāk nekā tu domā!

2. Tas, kā cilvēks sasveicinās.

Spēcīgs un pašpārliecināts rokasspiediens liecina par to, ka jūsu priekšā ir ekstraverts. Ja cilvēks sasveicinoties uzliek roku uz pleca, tas nozīmē, ka viņš cenšas jūs novērtēt vai arī jūsu priekšā ir manipulators. Ja rokasspiediena laikā cilvēks saņem jūsu plaukstu abās savējās, viņš gatavojas kaut ko lūgt vai jūs par kaut ko informēt.

3. Tas, cik bieži pārbauda telefonu. 

Jo biežāk cilvēks publicē jaunus postus sociālajos tīklos, pārbauda teksta ziņas vai veic citas manipulācijas ar savu telefonu, jo lielāka ir iespēja, ka viņš ir nomākts vai depresīvs un cenšas kaut kā aizbēgt no savām negatīvajām emocijām.

4. Tas, kā cilvēks taisa “selfijus”.

Cilvēki, kuri, taisot pašbildes, kameru tur no apakšas, visbiežāk ar pozitīvu attieksmi izturas pret līdzcilvēkiem. Turklāt cilvēki ar spēcīgu un atbildīgu personību parasti fotografējas tā, lai nav uzreiz skaidrs, kur tieši viņi atrodas. Pārlieku liela mīlestība pret pašbildēm ar “pīles seju” var liecināt par palielinātu nervu spriedzes līmeni.

5. Tas, kā cilvēks uzvedas pie galda.

Cilvēki, kuri visu uz sava šķīvja sagriež mazos gabaliņos, labprāt veido ilgtermiņa attiecības un tiecas dzīvot pēc iepriekšizdomāta plāna. Cilvēks, kurš pat gastronomijas šedevrus samaisa un saspaida vienā putrā – spēcīga personība, kas pati sev uzliek daudz pienākumu un parasti tos arī paveic. Tie, kuri visu ēdienu apēd vien dažos mirkļos – daudzpusīgas personības, kurus bieži ciena darbā, viņi reti nokavē “dedlainus” un vienmēr domā uz priekšu. Ļaudis, kuri ēd lēni, dzīvo pašreizējā brīdī un prot gūt no dzīves baudu.

Lasi vēl: 6 pazīmes, ka viņa ir neapmierināta ar tavu “draudziņu”; #3 ir īpaši svarīga

6. Tas, kā cilvēks sarunājas.

Ja cilvēks, stāstot kādu stāstu, bieži izmanto personvārdu “es”, viņš, visdrīzāk, runā patiesību. Ja šis vārds vienmēr figurē cilvēka runā, tā var būt egocentrisma pazīme. Bieža vārda “mēs” izmantošana liecina par sociālu iekļaušanos. Interesanti ir tas, ka ar gadiem cilvēki sāk mazāk izmantot darbības vārdus pagātnes formās, bet biežāk – nākotnes formā.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment