Šim puisim nācās 2 stundas rakņāties atkritumos, lai draudzene viņu nepamestu: pilnīgs vājprāts

Puiša draudzene atrada nelielu folija gabaliņu, kas noplēsts no kāda iepakojuma. Puisis zvērēja, ka tas ir tikai čili garšvielas iepakojums, kuru viņš jau izmetis atkritumos, bet draudzene bija pārliecināta, ka tā ir prezeravatīva iepakojuma daļa.

efertg

Tādēļ viņam lika puisim rakāties pilnajā atkritumu kastē tik ilgi, kamēr viņš atradīs iepakojuma otru pusi. Pēc divām stundām puisim izdevās atrast garšvielas iepakojumu.

667

66666

ikmikm

Droši vien draudzeni viņam izdevās nomierināt, bet tālākā abu attiecību gaita nav zināma.

Lasi vēl: Neviens neticēja, ka šis puisis tik ļoti negrib precēties, tādēļ viņš šokēja visus, izdarot ŠO!

Pēc tam, kad puisis paziņoja par šo notikumu savā Twitter kontā, viņš saņēma dažādas reakcijas no citiem lietotājiem, no kuriem vairums mudināja pamest tādu draudzeni, kuras uzticības līmenis ir tik zems.

tt6tty

Kā domā tu?

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

  • <cite class="fn">Sapņu Otro Pusīti atradīsi šeit: https://goo.gl/GQBqtR</cite>

    Es viņu triektu ratā jebkurā gadījumā – ja būtu “vainīgs” – kam man tāda, ja esmu apzināti izvēlējies gulēt ar citu (tātad – man patīkamāku)? Ja nebūtu “vainīgs” – tad tieši tāpat. Kāpēc man tāda, kas jau attiecību sākuma “pravas kačā” bez iemesla?
    Vai tad uz pasaules trūkst sieviešu?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tā nav “”draudzene “”–tā ir šļura..un kam tāda vajadzīga…ja nu vienīgi kā iespraušanas objekts.līdz zināmam vecumam

Leave a Comment