Šim vīrietim sāpēja plecs un viņš uzticējās “ārstniecības” procedūrai – rezultāts ir šokējošs

Pēc kāda laika vīrietim sāka mesties čūlas un pēkšņi pacēlās augsta temperatūra. Viņu nekavējoties aizveda uz slimnīcu, kur atklāja, ka uz muguras čūlu vietā ir izveidojušās 7 palielas bedres.

2 (2)

Ārsti apgalvo, ka Lī laikus tika atvests uz slimnīcu, jo varēja sākties sepse. Šobrīd vīrieša veselībai nekas nedraud. Ņemiet vērā, ka visas ārstnieciskās procedūras vispirms ir jāapspriež ar ārstu, citādi var iegūt gluži pretēju rezultātu izārstēšanai…

Padalieties arī ar draugiem, lai viņi ir uzmanīgi ar sevis ārstēšanu!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …kad vienreiz šīs stulbības beigsies ? Laikam NE KAD ! Jo ,izlasot teikumu : ,, ievērojot IETEIKUMUS !???, viņa katru dienu VIENĀ un TAI PAŠĀ VIETĀ !!!! lika viņam šīs bankas ”
    Tātad ,kaut kādu stulbu ietekmju rezultātā ,ir viss raksts . Tad paskaidrojiet ,kas ieteica ,likt ? Kāpēc vienā un tajā pašā vietā ? Un kopš kura laika ,banku likšana ir atzīta par kaitīgu ?

    • <cite class="fn">AAA</cite>

      Es kādreiz dūru kaimiņienei antibiotikas pakalā. Tā kā principus nezināju, laidu visu laiku vienā un tai paša muskulī. pēc nedēļas ārste lika man pateikt, ka pakaļa jāsadala 8 sektoros un katru dienu jādur citā vietā…
      Tā ka arī saprātīgi cilvēki var nolaist muļķi.

Leave a Comment