Šim vīrietim vienlaicīgi bija 17 mīļākās; Beigas gan čalim nav patīkamas

Tikties vienlaicīgi ar vairākām sievietēm, tā savā ziņā ir māksla. Dažiem sagādā grūtības tikšanās ar 1 sievieti, bet šis vīrietis ir pārsitis visus rekordus un ticies ar 17 draudzenēm vienlaicīgi. Ar to noteikti nav jālepojas vai jālielās, jo tā ir spēlēšanās ar citu cilvēku jūtām.

Awks: Chinese man has car accident - 17 girlfriends show up to see him in hospital

Vīrs no Ķīnas, kurš sevi dēvē par Mr.Yuan, bija kopā ar 17 sievietēm, ar vienu no tām viņš pat bija radījis bērnu, kuru arī audzināja un aprūpēja. Šāda situācija atklājās, kad karma beidzot viņam atmaksāja par šādu dzīves stilu. Viņš cieta auto negadījumā un tad atklājās viņa 17 mīļākās, jo ārsts sazinājās ar viņa “tuviniekiem”, kurām paziņoja par šo negadījumu.

Viena no viņa draudzenēm stāsta: “Mēs kopā bijām mazliet ilgāk kā 1 ar pus gadu. Kad es uzzināju par negadījumu, es raudāju tik ļoti, ka man vairs nebija asaru, kuras liet.

Es biju ļoti satraukta un norūpējusies, kad es sēdēju slimnīcā un gaidīju. Tad es pamanīju, ka pie palātas arvien vairāk parādās skaistas meitenes. Tad es vairs nevarēju paraudāt.”

Visas draudzenes izveidoja kopīgu saraksti, kurā apsprieda notikušo situāciju. Atklājās, ka pāris sievietes Yuanu bija finansiāli balstījušas. Viena no viņām viņu uzturēja pat 9 gadus. Kāda cita stāsta, ka bija ticējusi viņa nodomiem, tāpēc bija jau sākusi plānot kāzas.

Šis ir spilgts piemērs, kā nevienam nekad nevajadzētu dzīvot.

Avots: brobible.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment