Sirdi plosošs stāsts par bērnu, uz kura dzimšanas dienas ballīti neviens neieradās!

Halejas māsīca Rebeka Prefontīne nesen internetā dalījās ar bildi, kurā pirms gada ir redzama Haleja skumstam pie sava dzimšanas dienas galda. Neviens viņas draugs nebija ieradies, tādēļ beigu beigās viņa sēdēja un ēda savu kūku vienatnē. Kā jau jūs varat iedomāties, meitene bija ļoti, ļoti bēdīga.

4

Sevis publicētajai bildei Rebeka pievienoja arī aprakstu:

“Haleja ir smieklīga, jauka, rūpīga, gudra un atlētiska meitene – brīnišķīgi mācās un visiem ir labākais draugs. Haleja ir apbrīnojams cilvēks – persona, kurai es lepojos būt radniecīga. Tāpat viņa ir cilvēks, kurš slimo ar autismu. Tomēr viņa nekad tik mazai dzīves detaļai nav ļāvusi sevi nomākt vai izmainīt, tādēļ tas nav nekas tāds, ko es kādreiz izmantotu, lai aprakstītu savu māsīcu.”

Tagad tuvojas Halejas deviņpadsmitā dzimšanas diena, un viņas māsīca vēlas, lai šoreiz viņa dabūtu visu, ko vēlas. Viņa grib, lai Halejas pastkastīte tiktu pārpildīta ar dzimšanas dienas apsveikuma kartiņām no visas pasaules. Un, tā kā Halejai ļoti patīk saņemt vēstules, tā ir viena no labākajām iedomājamajām dāvanām.

Viņa arī ir publicējusi Halejas adresi (Hallee Sorenson, 34 Wellesley Way, Bangor, ME 04401), lai visi, kuri vēlas iepriecināt šo meiteni, to varētu izdarīt.

Cik jauks pārsteigums!

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment