Šis 5 minūšu tests atklās tavas visdziļāk slēptās domas un personības īpašības!

Iztēlojies tuksnesi, kurš plešas tik tālu, cik vien saredz acs. Šajā tuksnesī atrodas kubs. Apraksti šo kubu. Kā tas izskatās? No kā tas veidots? Cik liels tas ir? Un kur tieši tuksnesī tas atrodas?

Nav pareizo un nepareizo atbilžu, šajā spēlē nav iespējams zaudēt! Padomā brīdi un tad turpini lasīt tālāk.

Tātad, tu atrodies šajā tuksnesī kopā ar savu kubu. Tagad kopā ar kubu tu ievēro arī kāpnes. Tagad apraksti šīs kāpnes. Cik lielas tās ir? Kur tās atrodas attiecībā pret kubu? Padomā mazliet, tad turpini tālāk.

Tuksnesī, kurā ir kāpnes, tavs kubs tagad ir zirgs. Tas var būt parasts zirgs bez vārda. Apraksti šo zirgu. Kur tas atrodas? Ko tas dara? Vai tas kaut kur dodas vai stāv uz vietas?

Spēle ir gandrīz galā. Tagad tu redzi ziedus. Apraksti tos. Cik daudz to ir? Kā tie izskatās? Kā tie novietoti attiecībā pret pārējiem objektiem?

Un pēdējais jautājums: Ir vētra. Kā izskatās šī vētra? Vai tā ir tuvu? Tālu? Kāda veida vētra tā ir? Vai tā kaut kā ietekmē pārējos objektus tuksnesī?

Atbildi uz jautājumiem un zemāk uzzini testa rezultātus!

Kubs attēlo tavu ego!

Tas, cik liels ir tavs kubs, parāda, cik liels ir tavs ego. Ja tu iztēlojies lielu kubu, tu visticamāk esi diezgan pārliecināts par sevi. Ja mazāku – ne tik ļoti. Ja kubs atradās smiltīs, tu visticamāk esi diezgan piezemēts cilvēks. Ja tas peldēja debesīs, iespējams, ka arī tu bieži vien lidinies mākoņos. Ja kubs bija caurspīdīgs, tev, iespējams, ir diezgan viegli redzēt cauri. Ja tas bija necaurredzams, tad, gluži otrādi – tevi ir grūti izprast.

Kāpnes nozīmē tavus draugus.

Vai tās ir atslietas pret kubu? Tad tavi draugi paļaujas uz tevi. Vai kāpnes ir īsas vai garas? Vai tās ir trauslas vai izturīgas? Stāv taisni vai guļ zemē? Izdari secinājumus pats.

Zirgs simbolizē tavu sapņu partneri.

Tas daudz pastāsta par to, ko tu vēlies. Daži redz darba zirgu, citi – vienradzi. Jau atkal – vari izdarīt no tā secinājumus.

Ziedi ir tavi bērni.

Ziedu skaits var norādīt uz to, vai tev būs bērni un cik daudz.

Vētra simbolizē draudus.

Vai tā ir milzīga? Pērkondārdoša? Tuvu vai tālu? Pēc tā vari spriest, cik lielā mērā tevi nomāc briesmu sajūta un raizes.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment