Šīs meitenītes mamma nezināja, cik bīstama bija spēļmantiņa…

Bīstamās rotaļlietas

Mēs zinām, ka ir pieejamas arī bīstamas rotaļlietas – nekvalitatīvas, taisītas no toksiskiem materiāliem, negatīvi ietekmējot bērnu veselību. Tādu rotaļlietu dēļ, bērns ir pakļauts daudzām slimībām, bet parasti rezultāts nemēdz būt letāls. Pavisam cita lieta ir muzikālās un kustīgās rotaļlietas, kurām iekšā atrodas baterijas.

Jāatceras, ka bērns pats var izņemt baterijas no rotaļlietas. Parasti viņu vēlme uzzināt, kā strādā rotaļlieta, ir pārāk liela. Vēl bērniem patīk izpētīt pasauli ar garšas kārpiņu palīdzību, proti, visu nobaudot. Bērnam nesagādā nekādas problēmas norīt mazu bateriju!

1

Šī fotogrāfija ir neapšaubāmi atbaidoša. Tajā attēlots cīsiņš, kurā ir ielikta baterija. Lūk, kas notiek ar gaļu pēc divām stundām.

wefwe

Ja bērns norīs tabletes veida bateriju, tad notiks neizbēgamais. Fotogrāfijā redzamā meitenīte gāja bojā savu vecāku neuzmanības dēļ. Tādas lietas notiek mūsu dzīvē, tādēļ jābūt ļoti uzmanīgiem, lai nekas tāds vairs neatkārtotos!

3

Ne mazāk bīstamas ir arī rotaļlietas, kurām ir sīkas detaļas. Bērns var norīt kādu no tām, aizrīties un nosmakt.

Padalieties arī ar draugiem! Šī ir ļoti svarīga informācija, kuru jāzina visiem vecākiem un vecvecākiem.

Ceru, ka briesmīgā fotogrāfija ar piemēru Jūs pārāk nesabiedēja, taču tā diemžēl ir realitāte. Saudzējiet sevi un savus bērnus!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment