Šis policists 5 gadīgā Elija dzimšanas dienu pārvērta no sapņa par murgu

Black-and-white-pit-bull-via-Shutterstock-800x430

 

Oklahamā kāds policists, kura identitāti viņa darbavieta atsakās atklāt, Elija 5 gadu dzimšanas dienas svinības padarīja par murgu, ierodoties viņu īpašumā, un nošaujot Maloni ģimenes trīs gadus veco suni Opi.

Vikija Maloni stāsta, ka viņa savu 5 gadus veco dēlu Eliju ar viņa draugiem esot aizsūtījusi pagalmā, lai viņa varētu sagatavot saldējumu un Elija dzimšanas dienas torti, taču tad viņa izdzirdējusi skaļu troksni – šāvienu. Elijs esot iesaucies: ” Ar Opiju nav labi!”

Pieaugušie, kas arī bija svinībās izdzirdēja vēl divus šāvienu un steidzās noskaidrot, kas noticis. Ierodoties pie bērniem, viņi redzēja Opiju guļam žoga iekšpusē uz sāniem, cenšoties tvert gaisu.

Policists, kurš nošāva suni ģimenei paskaidroja, ka viņu suns esot bijis nikns un meties viņam virsū caur žogu, tāpēc viņam nekas cits neesot atlicis. Viņa priekšnieks, aizstāvot viņa rīcību, sakot, ka policists apgalvojot, ka suns esot viņa uzbrucis un viņam nācies aizstāvēties.

Bet rodas jautājums, ko policists darīja šajā īpašumā?
Izrādās, ka viņam bija izsniegts aresta orderis, kurš bija paredzēts iepriekšējo iemītnieku arestēšanai, tā kā šis orderis deva viņam visas tiesībās doties iekšā īpašumā viņš to arī darīja, kā rezultāta suns ir miris. Maloni ģimene apgalvo, ka neko nav dzirdējuši un ka viņi nav redzējuši arī tādu orderi.

Policijas departamentā stāsta, ka bija zināms, ka šis īpašums ir īres un, ka cilvēki, kuru arestam izsniegts orderis vārētu tur nedzīvot, tas viss bija arī pateikt policistam, kurš devās uz šo īpašumu. Turklāt viņiem bija zināms arī tas, ka jau gadu tur dzīvo Maloni ģimene.

Es novērtoju to darbu, ko ikdienas veic policija, taču šis ir pavisam neizprotami. Turklāt viņš pat neatvainojās un neizskatījās, ka viņam būtu žēl par to, ka nošāvis ģimenes mīluli.

Mazais Elijs reportieriem stāstīja, ka viņam pietrūkstot viņa suņa Opi. Viņš arī vēlētos, lai kāds no Wynnewood policijas vismaz atvainoties par viņa drauga slepkavību.
Ģimene Opija kapavietā ir uzstādījuši mazu koka krustiņu, kā piemiņas zīmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment