Šīs sievietes laulību gredzens sacēla kājās visus interneta lietotājus. Lūk, kādēļ!

Kad pāris maksāja par saviem laulības gredzeniem, viņi sadzirdēja ļoti nepatīkamu repliku, ko izteica kāda no pārdevējām: “Nekad nebūtu iedomājusies, ka šos gredzenus kāds pirks kā laulības. Cik nožēlojami!”

4

Kvīna sejas izteiksme izmainījās, bet Ariela saņēmās dūšu, lai mierīgā tonī atbildētu: “Runa jau nav par naudu vai dārglietām. Lai apprecētos, nav nepieciešami dārgi gredzeni, bet gan mīlestība.”

Vēlāk Ariela dalījās ar šo nepatīkamo atgadījumu savā Facebook profilā, ieliekot fotogrāfiju ar šādu tekstu:

Lasi vēl: Modernā laulība: pāris paraksta līgumu uz 10 gadiem tā vietā, lai teiktu “līdz nāve mūs šķirs”

Es mīlu Kevinu, tādēļ apprecētos ar viņu pat tad, ja viņš man uzdāvinātu gredzenu no košļājamo gumiju aparāta.”

5

Kā par brīnumu, viņas ziņojums ātri kļuva ļoti populārs. Tūkstošiem cilvēku dalījās ar šo ziņu arī ar saviem draugiem. To cilvēku starpā, kuri izlasīja šo ziņu, bija arī veikala “Pandora” pārstāvji. Jau drīzumā veikala pārstāvji sazinājās ar Arielu un izteica atvainošanos par notikušo incidentu.

Turklāt vadība vēlējās zināt, kurā no veikaliem šis incidents ir noticis, lai vainīgo darbinieci varētu sodīt par tik nekompetentu rīcību.

Ariela pieņēma atvainošanos, taču atteicās nodot vaininieci. Kā saka pati sieviete, viņa nevēlējās ar šo ziņu Facebook nomelnot personālu, bet gan uzmundrināt vīru, kā arī citus pārus, kuri ir tādā pašā neapskaužamā materiālā situācijā kā viņi.

2

Es redzēju, cik ļoti mans vīrs pārdzīvoja, jo zināja, ka nevar atļauties dārgu gredzenu. Viņam bija ārkārtīgi sāpīgi dzirdēt ko tādu no šīs pārdevējas puses. Mīlestību nevar mērot ar karātiem! Es mīlu savu vīru, nevis naudu!” tā mums apgalvoja Ariela.

Ar šo visu stāsts vēl nebeidzās, jo “Pandora” vadība vēlreiz izteica atvainošanos un uzdāvināja Arielai zelta rokassprādzi. Protams, meitene tagad domā, kā to pārdot, lai varētu veikt pirmo iemaksu abu kopējā dzīvesvietā tā vietā, lai ņemtu kredītu.

3

Atliek vien jaunajam pārim novēlēt laimi, mīlestību un veselību!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment