Šis tēvs ved savu meitu ārā, piesietu pavadai, un viņam ir spēcīgs viedoklis, kāpēc tā darīt ir labi

Mēs devāmies uz tirdziņu. Nekādas kaunēšanās. Es meitai uzliku bērnu pavadu.

Viņa ir trakulīgs bērns, līdz šim ar bērnu pavadas palīdzību man jau izdevās neļaut viņai izskriet uz brauktuves, kā arī iebāzt roku saldējuma pagatavošanas iekārtā, tai skaitā palīdzot man nesajukt prātā.

Grūtākais trakulīga bērna audzināšanā ir tas, ka tu esi nolādēts kā ar viņu, tā bez viņa. Patiesībā, ja es Aspenu nevestu pavadā atrakciju parkā, zoodārzā vai tirdzniecības centrā, viņa noteikti kļūtu par pazudušo bērnu, par kuru informācijas centra darbinieki ziņotu ar skaļruņa palīdzību. Viņa būtu tas, bērns, kuru cilvēki nofotografētu ar saviem viedtālruņiem un ievietotu sociālas saziņas vietnē Facebook, sūdzoties, ka bērns neviena nepieskatīts klīst pa autostāvvietu. Viņa noteikti varētu būt tas bērns, kurš ierāptos voljērā pie tīģeriem. Viņai piemīt neaptverama zinātkāre, lai arī viņas solis nav platāks par 20 centimetriem, viņa pārvietojas ātrāk par jebkuru olimpieti.

Lasi vēl: Kāds ir mūsdienu jaunieša vasaras plānu saraksts? Smekli līdz asarām un sāpošiem vaigiem garantēti!

Un protams, ka svešinieki man velta neglaimojošus skatienus. Patiesībā, par šī ieraksta publicēšanu es noteikti saņemšu “es esmu ideāla mamma/tētis, bet tu neko par bērnu audzināšanu nejēdz” komentārus. Jums es teikšu vienīgi šo: “Es garantēju bērna drošību tajā pašā laikā saglabājot mierīgu prātu un tas ir 100% tā vērts.” Jo realitātē vēlāk viņa nomierināsies. Viņa sapratīs, jo bērni mācās visai ātri. Tomēr līdz tam brīdim es darīšu visu iespējamo, lai pasargātu viņu no briesmām, pat tad, ja viņai nākas staigāt pavadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment