Skolnieki redzējuši, kā skolotāja pērk apakšveļu – tagad vecāki pieprasa viņu atlaist

Bet viņas niknais paziņojums neguva lielu interneta lietotāju atbalstu un daudzi aizstāvēja jauno skolotāju.

“Jūs aizmirstat, ka skolotāja arī ir cilvēks un viņai ir tiesības doties tur, kur viņai vajag, tāpēc viņu nevar atlaist. Vai arī viņai nepieciešams visu laiku sēdēt mājās un pārbaudīt skolnieku piezīmju grāmatiņas?! Viņai ir personīgā dzīve, un nav nekā slikta tajā, ka studenti viņu redzēja. Jūsu meita mācās 9. klasē? Visticamāk, viņa arī pērk un nēsā krūštur, bet Jūs taču viņu neizdzenat no mājas? ”Raksta viena lasītāja.

“Viņa ir skolotāja tikai skolā, un ārpus skolas sienām – viņa ir jauna sieviete ar savu personīgo dzīvi un tas neskar nevienu citu, kur un ko viņa pērk,” pievienojas cita lasītāja.

“Cienītā”, trešais lasītājs uzrunā ieraksta autori: “Vai jūs pati apmeklējat veikalus, pērkat sev apakšveļu? Protams, dodieties, un kāpēc jūs nolēmāt, ka meitas skolotājai tas nav jādara? Varbūt liksiet viņai apmācīt Jūsu bērnus bez veļas!? Zēni šajā vecumā nodarbojas tikai ar meiteņu un skolotāju apspriešanu. Un, ja viņi ieraudzītu jūsu meitas apakšveļu un to pārrunātu, vai jūs savu meitu pārsūtītu uz citu skolu? Jūs rakstāt kaut kādas muļķības!”

“Skolotājiem ir grūts uzdevums, jo papildus tiešajiem pienākumiem viņņiem nepieciešams izpatikt kaprīzajiem vecākiem it visā. Pēc jūsu domām sanāk, ka viņiem ir ļauts doties uz veikalu tikai maizes meklējumos. Citādi skolēni pamanīs un pārrunās, ko ēd viņu skolotāji, ”pasniedzēju aizstāv cits lasītājs.

Tomēr, lai arī mazākumā, bet bija tādi, kas atbalstīja dusmīgo māti.

“Es biju neapzināts liecinieks tam, kā mūsu skolas skolotāji sēdēja netālu no skolas un dzēra alu. Protams, viņus redzēja skolnieki, un, iespējams, viņi nolēma sekot šim sliktajam piemēram.

Lasi arī: Veca tantiņa iedeva sauju ar monētām, lai samaksātu par braucienu autobusā. Vadītājs to nevarēja izturēt un izkāpa 

Tā arī šajā gadījumā, redzot, kā viņu jaunā skolotāja izvēlas mežģīņu apakšveļu, pusaudžu meitenes varētu pārņemt domu iegādāties seksīgu apakšveļu. Tas ir absolūti nepareizi,” apgalvo viens no viņiem.

Bet lielākā daļa lasītāju tomēr ieteica stingrajai mātei pievērst lielāku uzmanību savai rīcībai, audzinot meitu un atstāt skolotāju personīgo dzīvi viņu pašu ziņā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment