Sliktāk par neuzticību: 8 lietas, kas pilnīgi sagrauj divu cilvēku attiecības

Foto – Pexels

Tātad, kas sagrauj uzticību attiecībās?

Diemžēl ir diezgan daudz lietu, kas tehniski netiek uzskatītas par krāpšanu, bet var ļoti postoši ietekmēt partnera uzticēšanos.

1. Slepenas sarunas ar kādu citu

Sarunu noklusēšana ar pretējā dzimuma pārstāvjiem var sabojāt attiecības ar mīļoto cilvēku. Galu galā, pārmērīga slepenība un apzināta slēpšana var izraisīt aizdomas partnerī.

2. Regulārs flirts ar citiem

Ja partneris pārāk daudz flirtē ārpus attiecībām, var šķist, ka viņš meklē kādu citu paralēli esošajām attiecībām. Šeit ir svarīgi saprast mēru, jo nevainīgi joki ir, protams, pieļaujami, bet pārmērīgs flirts var sagraut uzticēšanos.

3. Intīmas informācijas izpaušana

Intīmu attiecību detaļu izpaušana svešiniekiem vai svešu cilvēku klātbūtnē saruna par to var ļoti kaitēt uzticībai. Īpaši tad, ja partneris nav piekritis izpaust šādu informāciju.

4. Emocionālā atbalsta meklēšana ārpus attiecībām

Uzticība un emocionālā tuvība ir kaut kas ļoti trausls. Un atbalsta meklēšana pie draugiem vai bijušā partnera (pat, ja viņš vai viņa pēc šķiršanās kļuvis par jūsu labāko draugu), nevis pie mīļotā cilvēka, var ļoti negatīvi ietekmēt attiecības.

5. Soctīklu “kontrolēšana”

Iedomājieties sevi kāda cilvēka vietā, kura partneris pastāvīgi seko līdzi sava mīļotā cilvēka profiliem vai pārbauda, kurš uzspiedis “like” kādiem viņa postiem. Vai vēl trakāk – mēģina iekļūt viņa sarakstēs… Tas ir nepatīkami un var liecināt par to, ka šis cilvēks savam partnerim patiesībā nemaz neuzticas.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki, kuri ir attiecībās, smaržo citādāk nekā vientuļie? Iemesls tevi, visticamāk, ļoti pārsteigs!

6. Pat mazi meli

Pat neliela meli var kļūt par straumi, kas lēnām iznīcina attiecības. Partneris nespēj saprast – kāpēc otrs tā dara, kāpēc tas notiek?

Foto – Pexels

7. Salīdzināšana ar citiem

Partneris var justies nenovērtēts, ja viņu pastāvīgi salīdzina ar citiem cilvēkiem. Tas rada nedrošības sajūtu un liek pieaugt aizvainojumam. Un, galu galā, iznīcina uzticēšanos.

8. Informācijas slēpšana

Ir ļoti grūti uzticēties savam mīļotajam cilvēkam, kurš slēpj personiskas vai finansiālas problēmas. Šāda uzvedība var ļoti kaitēt savstarpējām attiecībām un graut uzticēšanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment