Smieklīgi, kādēļ 79 gadus veca ome, aizbēga no pansionāta!

Kāda dumpinieciska vecvecmāte krietni pārsteidza savu dēlu, kad viņš atklāja, ka viņa nepaziņojot ir devusies prom no savām aprūpes mājām, lai 79 gadu vecumā uztaisītu savu pirmo tetovējumu.

Tonijs Sellers bija neizpratnē, kad devās apciemot savu māti, Sediju, un vienīgais ko viņš atrada viņas istabā bija tukšs ratiņkrēsls.

11 mazbērnu vecmāte, kura ir atvaļināta civildienesta ierēdne, devās laukā, izmantojot savu staigāšanas rāmi, lai apmeklētu tetovēšanas salonu un uztaisītu tetovējumu sirds formā.

Kad salonā viņai pajautāja, ko par to domās viņas ģimene, viņa ar savu atbildi pamatīgi šokēja tetovēšanas studijas darbiniekus, sakot: “Man pie vienas vietas, ko viņi domās.”

Selleras kundze teica: “Kad esi manā vecumā, tev pilnībā jāizdzīvo katra diena. Pāris nedēļas atpakaļ es ar savu mazmeitu, Samantu, runāju par tetovējumiem, un viņa man parādīja savu tetovējumu.”

“Kādu dienu Samanta ienāca ciemos pie manis, un es nodomāju, ka arī man jāuztaisa tetovējums. Es biju pilnībā izlēmusi to darīt.”

“Es jaunietim tetovēšanas salonā pajautāju, cik ātri tetovējums būs gatavs. Viņš man paspēja atbildēt, ka tas jau bija gatavs pirms 5 minūtēm, es vispār neko nejutu.”

Tajā pat laikā, 57 gadus vecais Sellera kungs sāka uztraukties, jo bija krustām šķērsām pārmeklējis visu aprūpes māju.

Sellera kungs teica: “Viņa jau gadu dzīvo aprūpes mājā, bet ārā ir bijusi tikai divas reizes, laukā dodoties manas meitas pavadībā.”

“Bija plkst. 15:00, sākumā domāju, ka viņa ēd launagu, atrodas TV telpā, vai pastaigājās dārzā. Domāju, ka tas ir ārkārtīgi dīvaini, bet mēģināju nesatraukties.”

grandma2

“No viņas nebija ne miņas, bet personāls man pateica, ka pie viņas ciemos esot atnākusi Samanta un viņas abas devušās ārā. Nesapratu, kas notiek. Tas es piezvanīju Samantai, viņa atbildēja, ka vecmāmiņa ir kopā ar viņu.”

“Samanta palūdza, lai satieku viņas netālu no kāda restorāna. Es sapratu, ka kaut kas nav labi, bet nevarēju aptvert, kas gan varētu būt noticis.”

“Samanata gaidīja mani ārā un ieaicināja mani tetovēšanas salonā, kurā starp trim lieliem, 20 gadīgiem jaunekļiem atradās mana māte, kurai tobrīd taisīja tetovējumu. Visi jaunieši bija sajūsmā par viņu.”

“Visu laiku viņa smējās un ķiķināja. Domāju, ka viņa jau ilgu laiku to plānoja, bet slēpa no manis.”

grandma3

“Es vecmāmiņu aizvedu uz Studio 76, jo tieši tur es dabūju savu pirmo tetovējumu. Mēs ar vecmāmiņu esam ļoti tuvas, tādēļ es vēlāk arī uztaisīju tādu pašu tetovējumu, ka viņa. Tetovēšanas studijas darbinieki teica, ka nākamreiz man jānāk tikai kopā ar manu vecmāmiņu,” pastāstīja Samanta.

Selleras kundze piemetināja: “Kad atgriezos aprūpes mājā, visi jau bija dzirdējuši par manu tetovējumu un sapulcējās man apkārt, lai to redzētu. Mans dēls, Tonijs, nezināja ko par to domāt. Samanta ir kā abas manas rokas. Viņa man velta visu savu brīvo laiku, tādēļ bija brīnišķīgi uztaisīt šo tetovējumu kopā ar viņu.”

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment