Šo meiteni PSRS dēvēja par brīnumbērnu – lūk kā viņas dzīve izvērtusies tagad

Šodien Irina Poļakova vairs nav tā pati jaunā studente, viņa ir pieauguša sieviete, sieva, pusaudža dēla māte. Viņa joprojām strādā, ieņem augstus amatus firmā, bet nepatīk atcerēties savu “izcilo” bērnību. Poļaka uzskata, ka viņai ļoti daudz pietrūka cīņā par zināšanām un panākumiem.

Ja analizējat izcilas meitenes bērnību, kļūst skaidrs, ka viņa kļuva par egoistiskas mātes ķīlnieku. No šī likteņa nevar izvairīties neviens izcils bērns. Sieviete tik ļoti vēlējās, lai Ira gūtu panākumus, ka viņa nemaz nedomāja par meitas morālo stāvokli.

Pārskaitījumi no klases uz klasi atņēma Irinas draudzību ar vienaudžiem, draugu atrašana bija problemātiska. Kad Poļakova pārgāja uz paātrinātu izglītības formu, vienkāršiem priekiem vairs neatlika laika.

Studentu gados Irina automātiski pārvērtās par autsaideru. Viņas klasesbiedri bija daudz vecāki, un pēc skolas vairs nevarēja būt ne runas par ballītēm. Mamma bija noraizējusies par to, ka Ira nav iekļuvusi “pieaugušo” kompānijā, un par viņu rūpējās visādi.

Protams, Irina Poļakova vēlējās noslēpumu turēt savu vecumu un uzņemšanas vēsturi Maskavas Valsts universitātē, taču kāds pastāvīgi runāja par meitenes biogrāfiju, un viņa uz sevi pastāvīgi saņēma sāniskus skatienus.

Lasi arī: VIDEO: Meitene pārvācās dzīvot uz vecu māju un tajā atrada dīvainu sviru; Viņa nolēma to izmēģināt…

Tieši viņas neveiksmīgās bērnības dēļ Irina dēlu audzināja visērtākajā vidē. Viņa nepārslogo viņu ar mācībām un atstāj zēnam tiesības izvēlēties. Acīmredzot augstās atzīmes un savlaicīga sertifikāta iegūšana nav vissvarīgākā lieta mūsu dzīvē….

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment