Students izdomāja špikeri, kuru tūkstošiem lietotāju atzinuši par ģeniālu

Interneta vietnē Reddit, kāds lietotājs ar lietotājvārdu rocotaco42 padalījās ar sava špikera attēlu. Lieki piebilst, ka špikeri izgatavošanā viņš izrādīja patiešām labu iztēli, kura ir pelnījusi uzslavas. Špikeri izlasīt bez “instrukcijas” varēja tikai viņš. Šādu mīklu atminēt varēs ne kurš katrs skolotājs. Un vietnes lietotāji no šī atklājuma ir vienkārši sajūsmā.

Tātad, students ievietoja attēlu ar papīra lapu. Uz tās bija uzrakstīts teksts, kuru, uz pirmo acu uzmetienu skatoties, nav iespējams izlasīt. Autors paskaidroja, ka šo špikeri viņi izlēma taisīt, kad skolotājs atļāva studentiem uz testu paņemt līdzi vienu mazu kartiņu ar norādēm, Un pie fotogrāfijas vietnē Reddit bija pierakstīts:

“Kad skolotājs saka, ka uz testu vari paņemt līdzi ar roku rakstītu kartiņu 7×12 cm izmērā.”

Izgatavojot špikerus, mēs patiesībā varam neslikti sagatavoties pārbaudes testiem vai eksāmeniem. Izskatās, ka tā arī izdarīja šis students, kurš nolēma uz kartiņas uzrakstīt divreiz vairāk informāciju. Un to viņš izdarīja unikālā manierē. Respektīvi, viņš uzrakstīja divus tekstus ar atšķirīgas krāsas pildspalvām – zilu un sarkanu, turklāt vienu virs otra. Bet, lai to varētu izlasīt, viņš pielipināja pie lapas divus plastmasas aplīšus. Ja skatās caur zilo – var izlasīt to, kas rakstīts ar sarkano tinti un otrādi.

Šī špikera ideja tik ļoti iepatikās citiem vietnes lietotājiem, ka diennakts laikā šis posts savāca 109 tūkstošus “like”. Bet komentāros daudzi atzīmēja studenta domāšanas oriģinalitāti un dalījās savos stāstos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment